Etter mer enn 30 år i Hegdehausveien i Oslo flytter Kamikaze nå til Oslo sentrum, og blir med det en del av Promenaden Fashion District.

Det er ingen hemmelighet at nettopp sentrum har og er i ferd med å vokse frem som en av byens viktigste shoppingdestinasjoner med både Karl Johans gate selvsagt, men også Øvre- og Nedre Slottsgate, Kongens gate og ikke minst Prinsens gate som i det siste har fått butikker som Ganni, Isabel Marant, Rag & Bone, A.P.C. og nå også Kamikaze.

Kamikaze for dame har nemlig gjennoppstått i Prinsens gate 21, i de gamle lokalene til urmaker Bjerke, som Kamikaze Luxury Shoes. Butikken vil føre sko og vesker fra merker som Christian Louboutin, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Gianvito Rossi, Giuseppe Zanotti og Balmain. 

Kamikaze Men åpnet dessuten tidligere denne måneden i Kongens gate. Inspirert av internasjonale butikkonsepter har butikken blant annet integrert Champagne-bar og fotokunst på veggene. Ikke minst befinner den seg på historisk grunn, nemlig i det gamle lokalet til Molstad – et lokale som har vært knyttet til luksus siden 1883. Kamikaze herre har enerett på og fører merker som Tom Ford, Balmain, Versace, Dolce & Gabbana, Dsquared og Brunello Cucinelli. 

Kamikaze eies av Kristian Horgen, og ble startet i 1986. I mange år var det den eneste rene luksusbutikken for menn i Norge med merker som Armani, Cerruti, Girbaud og Gaultier. Utover 1990-tallet tok butikken, under ledelse av Jan Roloef Geershing og Georg Paulsen, bedre kjent som Rolf & George, inn relanserte luksusmerker som Gucci, Prada, YSL og Dolce & Gabbana. På 2000-tallet åpnet Kamikaze Donna som en av de første luksus multibrand-butikkene for dame i Norge. Butikken første i all hovedsak de samme merkene som herre, men med hovedvekt på Prada og Gucci.

Se bildene av Kamikaze Luxury Shoes her:

  

…og Kamikaze Men her: