Noen ting går bare aldri av moten, som for eksempel gode gamle Dr.Martens. Nå åpner merket sin nye flagship store i Oslo. 

Det aller første paret med Dr- Martens-boots noensinne ble produsert 1.april 1960 i England. Siden har merket vært kjennetegnet av blant annet de grove sålene og de gule sømmene. Det som startet som boots for arbeidere ble siden populære blant både postmenn og politimenn, for ikke å snakke om subkulturer. Fabrikken i Northamptonshire der det hele startet eksisterer faktisk fortsatt den dag i dag i landsbyen Wollaston, og her lages fortsatt et lite opplag originale Made in England-produkter.

Nå åpner Dr. Martens det som er flagship store i Oslo, nærmere bestemt i Torggata 23.

For å feire åpningen av butikken, men i all hovedsak som en del av merkets AW17-kolleksjon som setter fokus på en av de aller mest ikoniske modellene, nemlig 1460, har Dr. Martens fått med seg et knippe norske personligheter; Anders Gran, Dagny, Tine Andrea og Pauline Krokeide.

Den ikoniske 1460-modellen har fått navnet sitt etter datoen den ble lagd, nemlig 1.april 1960. Det er utvilsomt en av merkes absolutte klassikere, synonymt med både puk, ska og grunge, så vel som fashion forward.

Alle bilder: Martine Stenberg.