Tirsdag 19. september var det duket for Tommy Hilfigers show under London Fashion Week. Se bildene fra en av moteukens mest etterlengtede visninger her.

LES OGSÅ: Tommy Hilfiger kåret til årets internasjonale motehus

Tommy Hilfiger har for alvor fått ny vind i seilene de siste årene med blant annet stjernespekkede moteshowSee Now, Buy Now-visninger, for ikke å snakke om designsamarbeidet med Gigi Hadid og ambassadørskap med Chainsmokers. Da de inviterte til fest i forkant av visningen, viste de at også de yngre motepersonlighetene digger merket – med up and coming navn som Lucky Blue Smith, Cameron Dallas og Presley Gerber på gjestelisten, samt motepersonligheter som Shea Marie, Caroline Vreeland, Caroline Daur og vår egen Janka Polliani. Lucky Blue Smith frontet i fjor en stor kampanje for Ralph Lauren sammen med Hailey Baldwin, mens Presley Gerber – Cindy Crawfords sønn – har vært å se på flere catwalker denne måneden, blant annet for Burberry, Ralph Lauren og Zadig & Voltaire.

Motepersonlighet, blogger og programleder Janka Polliani samarbeider med Tommy Hilfiger. Hun var selvfølgelig på plass under det amerikanske merkets første show i Europa.

Janka Polliani i Tommy Hilfiger

IMPONERT: Motepersonlighet Janka Polliani var på plass i London for Hilfigers spektakulære visning. Foto: Søren Jepsen

– Tommy Hilfiger avsluttet London Fashion Week med en spektakulær visning på Roundhouse. Tommy som selv er en musikk-geek har hatt en drøm om å ha et rock fashion og spektakulært show – og det fikk han til. Frontrow var så klart fullspekket med kjendiser og Gigis familie. Med en See Now, Buy Now-strategi er det helt klart at det er viktig å lage show som alle snakker om. Av de 1800 gjestene som var der var hadde over halvparten vunnet billetten i en konkurranse. Opplevelsen av showet var WOW! Jeg følte at jeg var på verdens kuleste moteshow. Med Chainsmokers sin live-opptreden rett etter visningen for sine VIP’s toppet det hele opplevelsen. Øl i plastbeger og popcorn gjorde at jeg følte jeg var like mye på konsert som visning. Kolleksjonen var røffere enn vi har sett tidligere med Gigis tydelige signatur med nagler, skinn og ruter. En blanding mellom sport, rock’n’roll og tidløse klassikere når kolleksjonen bredt. På modellene kan det se hardt og røft ut, men som enkeltplagg har jeg personlig mange favoritter. Jeg skal innrømme at jeg til tider kan bli lei av de samme tingene på catwalken, men med stjernemodeller og Chainsmokers som headlinet danset jeg meg gjennom alle looks. Jeg gir faktisk hele bonanzaen terningkast 6, sier Janka Polliani til VIXEN.

Hilfiger hadde med seg noen av motebransjens hotteste navn på runwayen – Gigi Hadid åpnet selvfølgelig showet, hun kunne nemlig endelig avsløre resultatet av sitt andre designsamarbeid med merket. Og hun hadde godt selskap på catwalken – som nummer to og tre kom søster Bella og broren Anwar, mens Hailey Baldwin, Joan Smalls, Jourdan Dunn og Presley Gerber fulgte like etter. Siden Tommy Hilfiger fortsetter sitt see now, buy now-konsept, var det FW17 som ble vist, og det er bare å hente inspirasjon fra Hilfigers Rock Circus – oversized kåper, ruter og en rocka twist på det amerikanske merkets DNA var noe av det vi fikk se under London Fashion Weeks kanskje mest spektakulære visning.