Det er gått nesten et halvt år siden vi første gang skrev om designersamarbeidet mellom Hanneli Mustaparta og Pierre Robert. Nå kommer andre del.

LES OGSÅ: Devold åpner verdens første pop up-shop i Oslo

– Under moteukene i New York og Paris kan det være ganske kaldt, men jeg har alltid holdt meg varm med det tradisjonelle norske trikset med ull innerst. Pierre Robert har vært med meg i kofferten mange ganger, så det har vært fantastisk gøy å få lage min egen ullkolleksjon med dem, sa Hanneli da VIXEN møtte henne i forbindelse med lanseringen. 

Den første delen av kolleksjon er allerede i butikk, og består av nøkkelplagg som t-skjorter, singleter og langermede trøyer i tillegg til ullsokker. Nå kommer også et svært limited edition lounge wear-sett med bukse og genser i ribbestrikket merinoull.

– Ellers elsker jeg virkelig lounge wear-settet – det var en helt ny greie for Pierre Robert, og det var faktisk min idé å lage det, fortalte Hanneli til VIXEN tidligere i år. 

– Det var liksom et slags bonusprosjekt dersom vi rakk det – og jeg var bare så gira! Ettersom Pierre Robert ikke hadde jobbet med det før så var det jo litt nytt. Ikke minst for meg.  Jeg hadde jo heller ikke designet noe sånn fra scratch, men visste hva jeg likte og hvordan jeg så for meg at det burde være. Resultatet er et supermykt og deilig sett bestående av bukse og genser i ribbestrikket ull som virkelig er laget for å kunne brukes. Poenget med lounge wear er jo at du skal kunne bruke det både hjemme på sofaen – og likevel føle deg fin, men også med et par sneakers på kaffe med venner eller på reise. Det synes jeg vi har fått til.

LOUNGE WEAR: Andre del av designersamarbeidet Hanneli x Pierre Robert er dette lounge-settet som selges eksklusivt online.