Hemmeligheten bak den perfekte garderoben er en velfungerende basisgarderobe. Den består av kun syv plagg, skal vi tro Filippa K. 

Det er i alle fall påstanden når det svenske motehuset nå slipper sin nye kampanje Not That Complicated. For det trenger kanskje ikke være så komplisert? Syv plagg er alt du trenger, mener de. Derfor har de gjort nettopp syv plagg til 18 looks basert på det de selv mener er allsidige, tidløse og kledelig klær for den perfekte garderoben som varer.

Kampanjen er stylet av it-stylist Columbine Smille som har valgt ut sine favoritter fra FW17-kolleksjonen; en sort skjorte, en hvit skjorte, en skreddersydd bukse, en ullkåpe, en hvit t-skjorte, den lille sorte kjolen og en ullgenser. Looksene er vist på modell Nirvana Naves.

– Stil er selvtillitt, standhaftighet og lekenhet. Det høres kanskje motstridende ut, men jeg tror at man kan være både standhaftig og leken med sin egen stil, sier Smille.