Er du fan av Charles og Ray Eames bør du få med deg utstillingen An Eames Celebration på Vitra Design Museum i Weil am Reim i Tyskland denne vinteren.

Blant støttespillerne til utstillingen er Hugo Boss, som i samarbeid med museet har laget en egen tilbehørskolleksjon som hedrer designerduoen. 

Kolleksjonen, som kommer i et begrenset opplag, henter inspirasjon fra Charles og Ray Eames’ verker. Bygget på duoens Kite Drawings inkluderer unisex-kolleksjonen en toteveske, en portfoliomappe, en clutch og en kortholder.

– Vi er henrykt over å ha blitt gitt muligheten til å støtte dette fantastiske prosjektet. Samarbeid med kulturinstitusjoner som Vitra Design Museum forer vår egen kreativitet og ikke minst gir oss inspirasjon til våre egne kolleksjoner, sier Ingo Wilts, Chief Brand Officer i Hugo Boss. 

Utstillingen på Vitra Design Museum står til og med 27. februar 2018, og inkluderer fire separate utstillinger som hedrer de legendariske designernes arv. Utstillingen samler et stort antall originale verk blant annet film, fotografier, tegninger, skulpturer, malerier, tekstiler og grafisk design, i tillegg til tidligere usette verk, og skal være den den hittil største og mest omfattende fordypning i designerduoens kreative univers.