Samarbeid er overalt, og Puma er ikke akkurat fremmed for det heller. Nå lanserer de imidlertid et ganske overraskende designersamarbeid med det danske streetwear-merket Han Kjøbenhavn. 

De jobber til vanlig med navn som Rihanna, The Weeknd, Cara Delevingne og Selena Gomez. Nå teamer Puma opp med det danske high-end streetwear-merket Han Kjøbenhavn med kreativ direktør Jannik Davidsen i spissen. 

Kolleksjonen henter inspirasjon fra blant annet dansk oppvekst, lokal sport og urban arkitektur med mål om å overraske ved hjelp av blant annet materialvalg, farger og detaljer.

Et dypdykk i Pumas arkiver har blant annet resultert i en ny utgave av de klassiske hvite sneakersene som har fått navnet Clyde Stitched. Kolleksjonen omfatter også nøkkelplagg som for eksempel trenchcoaten inspirert av de ikoniske jakkene kjent fra Københavns lokale fotballstadioner og genseren med hals, trykk og zipper samt ryggsekken som kan brukes som sekk eller shopper og luen inspirert av klassiske fiskerluen.

Kolleksjonen er tilgjengelig i Han Kjøbenhavn-butikker, Puma-butikker, online og hos utvalgte forhandlere.