Det skjer mye hos Høyer i år.

For fire måneder siden åpnet varehuset sin nye luksusavdeling på Egertorget. Blant nyhetene var det italienske luksusmerket Fendi som Høyer tilbyr eksklusivt i Norge. Tidligere i år ble det også klart at Høyer lanserer to nye, norske merker; Fram og Maud som begge ble lansert med visning under Oslo Runway.

Nå har Høyer Eger åpnet dørene til sin nye dameavdeling. Avdelingen er på 1500 kvadratmeter fordelt over to etasjer med merker som Ganni, Baum und Pferdgarten, Designer Remix, Maud, Alexander Wang, Kenxo m.m.

– Vi er selvfølgelig utrolig stolte av den nye avdelingen vår. Per i dag er det ingen andre som kan tilby den merkevaremiksen vi har på Høyer Eger, og med denne nysatsningen viser vi at vi vil, tør og skal satse på mote i dagens marked, sier Ørnulf Høyer i en pressemelding.

I tillegg til en helt ny tredje etasje er også en nyoppusset By Malene Birger-shop og oppgraderte shop-in-shops fra blant andre Baum und Pferdgarten, Munthe, Stine Goya, Designers Remix og Maud m.fl. Nytt er også Business Woman – en shop-in-shop som inneholder et utvalg dresser og klassiske jobbantrekk.

– Tanken er at du skal kunne komme inn her og lett kunne finne det du måtte trenge til envher anledning i den prisklassen som passer lommeboken din, sier Rune Fjellheim, daglig leder hos Høyer Eger.