Det går rette veien for FWSS. Etter det de selv har omtalt som en liten kunstpause, er nemlig merket tilbake for fullt.

Nå som et kollektiv av flere designere og med ny kolleksjon som markerer en ny retning. Den så vi under Oslo Runway tidligere i år.

De har også nylig åpnet det som er deres første flaggskip-butikk i Oslos nye shoppinggate Prinsens gate.

Nå lanserer de samarbeid med Diemme.

Resultatet er en helt ny sneaker-modell, Fontesi Runner. Den er basert på den originale Diemme Fontesi-sneakeren som tar utgangspunkt i en teknisk løpesko for fjellet, endret til det som skal være en ren og minimalistisk sneaker.

Det første slippet av sneakeren, 6. desember, er limited edition, produsert eksklusivt for FWSS-butikken og online. Den kommer i leopardprintet ponnyhår som står i stil med FWSS’ vinterkolleksjon og med lyserosa såle.