Årets Moteblogg

Vinneren av kategorien Årets Moteblogg i Vixen Blog Awards 2012 er Ulrikke Lund. 

 

ulrikke

Ulrikke vant en hel vårgarderobe fra ONLY i tillegg til en reise med opphold til Berlins fashion fair Bread & Butter. Premiene er sponset av vår hovedsamarbeidspartner ONLY.

 

Vinn en GOODIEBAG full av trendy nyheter fra ONLY!

only lite

ONLY vil gjerne høre om hvilke trender DU vil satse på til våren. Blir det militær-stil, print, 90-talls-inspirerte plagg, denim eller blonder? Eller kanskje alle sammen?!

Uansett, bli med i trekningen om å vinne en stor overraskelsespose fylt med kule styles fra ONLY. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på denne Facebook-linken til ONLY Norway sin side, trykke «like» og kommentere på konkurranse-innlegget. Der skriver du hvilke(n) vårtrend du satser stort på i 2013, og hvilken størrelse du bruker i ONLY-klær.

Lykke til! And have a happy, trendy Spring!

ONLY SPRING 2013

Mønstermani, dyreprint og denim for alle penga. Sjekk ut ONLY spring 2013 her!

Joda, vinteren er her enda. Men det er ingen ting i veien for at vi kan drømme om vår, sol og sommer. Tenk – når du kan kaste jakka, de tunge vinterbootsene og la skjerfet ligge på hylla. Drøm deg bort med ONLY Spring 2013.

In print 

MØNSTERMANI: Kjole med leopardprint (KR 179,95), bukse med mønster (kr 259,95), bukse med mønster (kr 199,95), bukse med leopardprint (kr 159,95), genser med dyreprint (kr 299,95), jakke med blomsterdetaljer (kr 459,95). Alt fra ONLY.

Dyreprint, blomstertrykk og mønstermani. Vi har sett trykk, print og mønstre i alle former, fasonger og farger på catwalken hos designere og motehus som Dolce & Gabbana, Bottega Veneta og Prada. For denne våren er det lov til å leke seg og bruke fantasien – inspirere, overraskere, imponere og sjokkere. Trenden med dyreprint står fortsatt sterkt, det samme gjør våren og sommerens blomsterprint. Hold deg til ett plagg i print eller miks mønster – alt er lov!

Forever in blue jeans

DENIM ALL THE WAY: Denimskjorte med slitte detaljer (kr 379,95), tofarget denimskjorte (kr 299,95), denimskjorte med detaljer (kr 379,95), bikerinspirert denimskjorte (kr 299,95). Alt fra ONLY.

Denim, blue jeans og dongeri. Kjært barn har mange navn. Vi sier som Turboneger: Tonight I`m feeling fine because I heard that that denim`s back in style. Gå for den klassiske jeansen eller jeansshort til varme vårdager, sesongens casual jeansskjorter eller denimvester med spennende detaljer. Og du – de aller modigste går for denim fra topp til tå!

Details, details

DJEVELEN I DETALJENE: Denimvest med detaljer (kr 339,95), denimshorts med blondedetaljr (kr 239,95), denimshort med nagler (kr 299,95), denimvest med nagler (kr 299,95). Alt fra ONLY.

Denne våren er djevelen i detaljene! Spikes, studs og nagler gir et røft og rocka uttrykk – for all you rockers out there – mens blonder gir en mer klassisk, feminin og søt look. Sesongens detaljer finner du på alt fra bukser og skjorter til shorts, kjoler og skjørt. Go wild!

TRENDREPORT ONLY WINTER 2012

Camo, cowgirl og rock ’n’ roll, dyreprint, detaljer og mønstermani – her er de viktigste trendene fra ONLY høst og vinter 2012.

In the army now

Edgy, rocka og moderne, sofistikert, feminint og trendy – i alle nyanser av grønt. Vi har allerede sett det på catwalken hos designerne og motehus som Jean Paul Gaultier, Tommy Hilfiger og Max Mara . Millitærtrenden er blant våre viktigste moteuttrykk, og står sterkt hos ONLY denne sesongen – denne gang i et oppgradert uttrykk med detaljer som studs, perler og stener.

ARMYCHIC: Vest med camomønster og studs (kr 379.95), millitærinspirert vest med fire lommer (kr 299,95), flaskegrønn skjorte med detaljer (kr 359,95), jakke med skulderdetaljer (kr 399,95), bukse med camomønster (kr 279.95). Alt fra ONLY

Slik styler du trenden:

  • Camo kan være både avslappet og feminint. Sleng en millitærjakke over en pen festkjole, style med høye hæler og et statementsmykke og du får festens mest originale look.
  • De aller modigste går for camo fra topp til tå! Bryt gjerne opp med en enkel, ensfarget t-skjorte eller skjorte under en millitærinspirert jakke og bukse.
  • Synes du trenden blir litt for mye av det gode? Hold deg til ett plag med camomønster som for eksempel en bukse, og style med vinterens enkle jeansskjorter fra ONLY.

It’s only rock n roll but I like it

Rock on! Den rocka og litt edgy stilen fortsetter også denne sesongen med skinndetaljer, studs, overdimensjonerte strikk og herreinspirerte jakker. Slipp løs din indre rockestjerne i vinterkulda!

ROCK ON: Biker-inspirert skinnjakke, skinnjakke med studs (kr 459,95), svart denimshort med studs, lys denimshort high waist med studs, denimskjorte med perledetaljer. Alt fra ONLY.

Slik styler du trenden:

  • Bruk rå elementer som skinndetaljer og studs sammen med avslappet strikk for den perfekte balansen mellom det myke og harde, feminine og maskuline, søte og rocka. Så holder du deg både varm og kul – could you ask for more?
  • Style den klassiske skinnjakka med en denimshort med studs for den ultimate rocketrenden. Et par grove boots og et statementkjede og du er good to go.

Yiha, cowgirl!

En annen stor trend hos ONLY denne sesongen er cowgirl-trenden med plagg inspirert av det ville vesten. Blant nøkkelplaggene finner vi jeansskjorter med feminine detaljer som for eksempel blomstermønster.

COWGIRL: Denimskjorte med blomstermønster (kr 299,95), rødrutet skjorte med studs, denimskjorte med detaljer, denimjakke med detaljer og preg, tofarget denimskjorte. Alt fra ONLY. 

Slik styler du trenden:

  • En rødrutet skjorte gir deg den riktige Lumberjack-feelingen. Style med trange jeans med et belte i livet og grove boots med detaljer.
  • Go denim all the way! Ekte cowgirls kjører denim fra topp til tå – gjerne i samme fargenyanse.

Welcome to the jungle

GROWL! Dyreprint har stått sterkt i motebildet både denne og foregående sesonger, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å gi seg. Nå er nemlig dyreprint mer trendy enn noen gang tidligere!

 

TRUE ANIMAL: Bukse med dyreprint i grå og lys (kr 399,95 per stk.), bukse med dyreprint (kr 179,95), denimskjorte med dyreprint, blazer med dyreprint (kr 379, 95). Alt fra ONLY. 

Slik styler du trenden:

  • Less is more. Hold deg til ett plagg i dyreprint for en avslappet, men moderne look. Style en bukse i dyreprint med vårens rocka trend fra ONLY som for eksempel en overdimensjonert genser.
  • More is more. Hvem har sagt at det ikke er lov å ta den helt ut? Kjør på med dyreprint fra topp til tå, og glem alt du har lært om at less is more!