Diamonds are a girl’s best friend

Damn straight! Derfor er edelstender og mineraler –  ametyst, rosenkvarts, jadeitt, malakitt, azuritt, jade og pyritt – unike lys, merkbare energi og rene opalisering inspirasjonen til vårlooken 2013 for Yves Saint Laurent Beauté.

Naturen berører meg dypt i alle dens former. Den fremkaller storslåtte følelser og er en uendelig inspirasjonskilde. Naturen avslører livets begynnelse og kraft, og har en naturlig kreativ makt. Jeg vil formidle dens rike farger og føre dem videre. Hver farge forteller en historie, avslører en holdning eller uttrykker en følelse. Lys, bevegelse, vibrasjon, kraft og forførelse – Yves Saint Laurent-kvinnen forsikrer seg selv med farge gjennom en magnetisk fargeskala for våren 2013Lloyd Simmonds, Creative Direkctor Make-up Yves Saint Laurent Beauté.

Yves Saint Laurents vårlook er i butikk fra februar 2013.

Rouge Volupte Shine

La Laque Couture Jade Impérial

Creme de Blush 

La Laque Couture Bronze Pyrite

By: Ida Elise Eide Einarsdóttir