Lights, Camera, Blog Awards!

Fotograf og jurymedlem Solveig Selj. FOTO: Privat.

Fotograf og jurymedlem Solveig Selj. FOTO: Privat.

Vixen Blog Awards er bare drøye two weeks away! Finalistene er klare, og DU kan være med på å bestemme hvem som  blir seierkvinne. Gå inn her og stem på din favoritt fotoblogg. Vinneren velges på bakgrunn av lesernes og fagjuryens stemmer som begge teller femti prosent.

Vinneren offentliggjøres på prisutdelingen Vixen Blog Awards 18.februar på Latter i Oslo, so stay tuned…

I kategorien Årets fotoblogg består fagjuryen av følgende:

Marcel Leilënhof: er norsk/nederlandsk/surinamsk fotograf. Eksotisk, med andre ord. Han har både bachelor og master i fotografi fra London, så han vet hva han snakker om. I tillegg har han vunnet flere utmerkelser og priser for sine foto.

Jostein Wålengen: den vintage-geniale sjelen bak butikken Nr.9 på Frogner. Før han åpnet dette skattekammeret i fjor jobbet har han som skribent (han var moteredaktør i Natt & Dag da han var 15 år…), fotograf og stylist.

Solveig Selj: fotograf utdannet ved Bilder Nordic School of Photography. Hun har flere års erfaring fra film- og motebransjen. Magasiner som KK, SVA in Motion, Costume, Beauty Magasinet, Vanity Teen, DModa og Fan the Fire har benyttet seg av hennes stødige foto-hånd.

Maiken Bull: fotograf med bakgrunn fra Photography in the Arts i Storbritania, og for tiden student ved Bilder Nordic School of Photography i Oslo. Hun er faktisk en tidligere Vixen Blog Awards-seierkvinne – Bull stakk nemlig av med Årets Fotoblogg-tittelen i 2011.

Dette er hva de ser etter hos Årets fotoblogg:

Det visuelle skal være i fokus. En god fotoblogg handler ikke bare om fine fotografier, men inspirasjon. Bloggen skal først og fremst inspirere leseren, og gjerne også resten av den norske bloggverdenen. En god fotoblogg imponerer med sitt spennende innhold og dedikasjon til å ta nydelig bilder som treffer deg midt i hjertet og gir deg lyst til å komme tilbake for mer, mer, mer.

Åets fotoblogg imponerer med sin fototekniske kvalitet, engasjement og øye for det utradisjonelle. Stilfull presentasjon og lidenskap for foto er essensielt.

 

Fotograf og Jurymedlem Marcel Leliënhof FOTO: Privat.

Fotograf og Jurymedlem, Marcel Leliënhof. FOTO: Privat.

 

Jurymedlem og eier av Nr.9, Jostein Wålengen. FOTO: Privat.

Jurymedlem og eier av Nr.9, Jostein Wålengen. FOTO: Privat.