Nytenkende, fresht og edgy når mote møtte kunst

Anti Denim

Anti Denim

Jo, tenk. Vi snakker om Oslo Fashion Week. For mandag åpnet OFW for 19ende gang dørene. Og det med en aldri så liten tvist.

OFW SS13 har Kunstnernes Hus som hovedarena. Åpningen fant imidlertid sted på Astrup Fearnley-museet der den tradisjonelle catwalken var byttet ut til fordel for utstillingsrommet og front row til fordel for guidede turer blant norske designere og merkers tolkning av egne uttrykk. Et smart trekk. For ikke bare er det nytenkende, fresht og edgy – linken mellom mote og kunst er vel åpenbar?

De deltagende designerne under åpningen av OFW var Norwegian Rain og T-Michael, Kaja Gjedebo, Leila Hafzi, C/Bruerberg, Kristine Vikse, Redken av Eirik Lyster, Vera & William, Ingunn Birkeland Oslo, So-B by Børre Olsen / Bekk / Adam & Eva, Tag Oslo, Nina Vinje, Fam Irvoll, HAiK, Mette Møller, Anti Denim, Cathrine Hammel, Black Rat (sesongens debutant), Tommy Løland, With & Wessel, L & J Norway, Zuzanna G, Moods of Norway, Haaning & Htoon, Travel Light, Helene Westbye, Toril Isachsen, Kathrine Lindmann, The Valley, Annike Flo ved Karin Park og Dusan Reljin & Hilde Pettersen Reiljin Battle Box 001/Massive Attack. Puh!

Vi stoppet litt ekstra opp ved sesongens debutant Black Rat, Fam Irvoll, Leila Hafzi, Ingunn Birkeland, So-B by Børre Olsen / Bekk / Adam & Eva og Anti Denim. Følg med på www.vixen.no for mer om Anti Denim 666 frames. Sjekk våre ab fab her;

Og du? Flere pics finner du seff på vår Facebook page her.

Leila Hafzi

Anti Denim 666 Frames

Anti Denim 666 Frames

ofw

Black Rat - sesongens debutant

Black Rat – sesongens debutant

 

fam irvoll

fam irvoll

So-B by Børre Olsen / bEKK / Adam & Eva

So-B by Børre Olsen / bEKK / Adam & Eva

Ingunn Birkeland

Ingunn Birkeland

Ingunn Birkeland

Ingunn Birkeland