Pure punk’n’roll for the masses. 

kalashnikov

Med et bein plassert i pønkegryta, det andre dypt inne i Scandi-rockens mørke avkroker og med et halvt øre plassert på andre side av Atlanteren.

Det har gått ti år siden bandets ryggmarg, tvillingbrødrende Paulsen jamma sin første Turbo-låt på familiens låve dypt inne i Østfolds skoger (vi siterer fra pressemeldingen:i ett fylke det solen alltid går ned og anabole steroider heller er regelen enn unntaket ble gladpønk, tightpants og en sliten van den eneste utvei). Haha. Men fra spøk til revolver. For ti år med pure punk’n’roll for the masses feires nemlig med plateslipp. Altså, plata er allerede her. Den ble nemlig sluppet i februar i år. Og den er jævlig bra.

Etter å ha sluppet førsteskiva Unbreakable i 2009 turnerte bandet både i Norge og Kina. Backa opp med en stri strøm singler, brukte gutta 2012 på å skrive og spille inn det vanskelig andrealbumet. Resultatet er KLSHNKV – en ti-sports fullengder stappfull av intens pønk, sterke riff og herlige energi i god skandinavisk rocketradisjon med nikk til California.

Og du? Sjekk ut det fete albumcoveret signa Jimmy Duvall.

kalashnikov-cover