acne

Who let the dogs out?

Et av våre absolutte favorittsamarbeid denne sesongen er Acne Studios + William Wegman The Complete Portfolio.

Kunstner og fotograf William Wegman er aller best kjent for sine portretter av Weimaranere. Jepp. Wegman begynte å fotografere hunder på 70-tallet da hans første Weimanerer, den legendariske Man Ray, alltid kom i veien for bildet. Siden har Wegman sverget til den tyske jakthundrasen som fotoobjekt, muse og kreativ samarbeidspartner. Faktisk ble Man Ray så populær at The Village People utropte ham til Man of the Year i 1982. 

  I’m a big fan of William Wegman’s work, its beauty, witty humour and intelligence but also what it says about identity and culture. I always thought it would be interesting to work on a project together. The outcome is beyond all expectation – Jonny Johansson, Acne. 

Sjekk ut behind the scenes Acne Studios + William Wegman her:

 

acne studios + william wegman

acne studios + william wegman

acne studios + william wegman

acne studios + william wegman

acne studios + william wegman

acne studios + william wegman