alber elbaz for lancome

Vi har tidligere omtalt samarbeidet mellom motedesigner Alber Elbaz og Lancôme. Nå er neste kapittel av historien her. 

Hjerter, polkadotter og stjerner. It’s all about the eyes. Alber Elbaz for Lancôme er en uimotståelig og tidløs kolleksjon med øyne og runde former med et hint av humor som det gjennomgående temaet. Med sin umiskjennelige og sikre stil har stjernedesigneren kledd fire av Lancômes maskaraer og den nye Hypnôse øyenskyggepaletten. Og sist, men ikke minst – som det ultimate statement og bevis på hans kjærlighet for former, linjer og tilbehør – som prikken over i’en – the cherry on top – frosting on the cake – (du skjønner tegninga) fullender Elbaz kolleksjonen med øyenvipper i esker dekorert i en ny og moderne fortolkning. 

Lancôme Hypnôse Show-serien av Alber Elbaz selges fra 15.juni 2013. 

alber elbaz for lancome

alber elbaz for lancome

alber elbaz for lancome

 

alber elbaz for lancomealber elbaz for lancome