sommerfavoritter

Sommeren er her, og vi drømmer om duggfrisk, vakker og perfekt sommerhud. Sjekk Vixens beauty-favoritter her. 

Nykr Lip Saving Kit består av Sugar Lip Scrub og Lip Balm Lavendel. Leppepeelingen fjerner skånsomt død hud samtidig som den tilfører fukt og næring til leppene. Inneholder kamille som leger og reparerer og sitrusoljer og kanel som øker blodsirkulasjonen. Leppepomaden inneholder essensiell lavendelolje som beroliger, samt kamille og ringblomst i form av CO2-ekstrakt – fantatisk for lepper som trenger litt ekstra omsorg! 

Maya Water Facial Mist er et must i sommerveska! Det naturlige kildevannet fra de norske fjellene inneholder organiske antioksidanter som beskytter og fukter, og er rikt på mineraler som tilfører ny energi til huden din. 

Nyheten Forever Light Creator Serum er siste tilskudd i Yves Saint Laurent Beautés Forever Youth Liberator-serie. Serumet gjør huden myk og hudtonen jevnere, og har en merkbar opplysende effekt. Brukes daglig under fuktighetskrem. 

Hydra Beauty-serien fra Chanel stimulerer tre nøkkelfunksjoner i huden; Den gir maksimal fuktighet og glød gjennom Camellia Alba-blomsten, den gir beskyttelse gjennom ingefær og den gir beskyttelse mot frie radikaler som forurensning, stress og aldringer og binder fuktighet i huden. Hydra Beauty Gel Yeux er en øyenkrem som demper hovenhet og mørke ringer under øynene for en intens og umiddelbar fuktighet og friskhet. Hydra Beauty Essence Mist virker fuktighetsgivende, forfriskende og tilfører glød til huden ved hjelp av vitamin C og E. 

 Chanel UV Essentiel kr 480 

Yves Saint Laurent Beauté Forever Light Creator Serum 30 ml kr 675, 50 ml kr 895 

Chanel Hydra Beauty Essence Mist 50 ml kr 530

Chanel Hydra Beauty Gel Yeux 15ml kr 470  

Nykr Lip Saving Kit 

Maya Water Facial Mist reisestørrelse kr 140