Les mer om de ulike kategoriene i VIXEN Blog Awards 2013 og kriteriene vi ser etter.

Nomeringen til VIXEN Blog Awards 2013 har åpnet, og du kan nå nominere dine favorittblogger i 12 ulike kategorier. Her kan du lese mer om de ulike kategoriene, samt kriteriene vi ser etter. Du kan stemme på dine favorittblogger til VIXEN Blog Awards 2013 her.

 

Årets blogger er bloggeren som i løpet av det siste året har utmerket seg med sitt unike innhold og sterke personlighet, og som både inspirerer, imponerer, engasjerer og overrasker – med en aldri så liten dose one of a kind. Stem på din favoritt til Årets blogger her.

 

Husk at du under hele nominasjonsperioden til VIXEN Blog Awards kan vinne videokameraet Legria Mini fra Canon – perfekt til videoblogging!

 

Årets moteblogg har et godt grep om moter, trender og tendenser, og er signert motebloggeren som med sin unike stil og sterke personlighet også våger å skape egne trender! Var det noen som sa cravings? Stem på din favoritt til Årets moteblogg her.

 

Årets nykommer er det nye stjerneskuddet på blogghimmelen, og er bloggen som med sitt nyskapende innhold og originalitet har kommet inn som et frisk pust i bloggverden. Bloggen må enten være startet eller først ha blitt oppdaget under det seneste året. Stem på din favoritt til Årets nykommer her.


Årets inspirasjonsblogg
 bobler over av personlighet, kreativitet og ja – inspirasjon. Dette er bloggen du må besøke igjen og igjen for mer, mer, mer. Stem på din favoritt til Årets inspirasjonsblogg her.


Årets kjendisblogg
 inviterer leserne bak kulissene, og inkluderer på en interessant, positiv og engasjerende måte leserne i sin hverdag. Hyppige oppdateringer og en personlig og uformell tone veier tungt. Bloggere må være en som er kjent i norsk offentlighet. Stem på din favoritt til Årets kjendisblogg her.


Årets skjønnhetsblogg 
er et univers av makeup, hår og skjønnhet der leserne får nyheter, tips og triks. Et must for alle beautyjunkies! Bloggen må være en ren skjønnhetsblogg eller ha hovedfokus på skjønnhet. Stem på din favoritt til Årets skjønnhetsblogg her.


Årets interiørblogg 
formidler inspirasjon, kreativitet og skaper engasjement hos leserne. Med et hjerte for interiør og et øye for detaljer har bloggeren full oversikt over moter, trender, tendenser på interiørfronten. Stem på din favoritt til Årets interiørblogg her.


Årets internasjonale blogg
 er bloggen som har vokst seg stor også utenfor hjemlandet. Dette er bloggeren som med sin gjennomførte stil, inspirerende innhold og hjerte for fashion har internasjonal appell. Stem på din favoritt til Årets internasjonale blogg her.


Årets fotoblogg 
er bloggen som gjennom bilder formidler historier, drømmer og detaljer, og som med sin lidenskap for foto treffer deg midt i hjertet med bilder som sier mer enn tusen ord. Stem på din favoritt til Årets fotoblogg her


Årets herreblogg
 er stilsikker, inspirerende og med en passion for fashion – og gir gutta den oppmerksomheten de fortjener. Step aside, ladies – denne er kun for gutta.Stem på din favoritt til Årets herreblogg her.


NY KATEGORI! Årets ungblogg 
imponerer med interessant, inspirerende og engasjerende innhold. Bloggen har eksistert i mer enn seks måneder før nominering, og bloggeren er under 18 år. Jevn blogging og hyppige blogginnlegg vektlegges. Stem på din favoritt til Årets ungblogg her.


Beste dagens outfit 
er antrekksbildet du aldri glemmer. THE OOTD. Unik stil, originalitet og kreativitet er viktig stikkord. Det samme er personlighet, lekenhet og inspirasjon, inspirasjon og inspirasjon. Stem på din favoritt til Beste dagens outfit her.


VIXEN Blog Awards er Norges største, uavhengige kåring av både norske og internasjonale blogger. Vi kårer de aller beste, mest inspirerende, kreative og nyskapende bloggene innen mote, trend, skjønnhet og livsstil. Følg med på vixen.no for mer om VIXEN Blog Awards.