Oslo-bandet Cars & Calories følger opp med ny sterk singel. Hør andresingelen Here først her. 

Et eller annet sted mellom britisk stadionrock og amerikansk dancepop finner vi nykommerne Cars & Calories. Du veit, gutta bak fineste Runner Up – debutsingelen som gikk rett inn på spillelista på P3. Nå følger gutta opp med singelen Here.

Cars & Calories opererer på kryss og tvers i musikalske landskap som så langt har tradisjon for å være et par varmegrader for hete for kalde Skandinavia. I samarbeid med låtskrivere og produsenter fra Sverige, Tyskland og USA leverer Michael Markussen og Jim André Bergsted en musikalsk kraftpakke med et unorsk uttrykk og hemningsløs energi.

PS! Sjekk ut Cars & Calories live på Get Dancy på Parkteatret 9.november og   Bergen 16.november.

Sjekk ut den nyeste låta Here her

: