Møt folka som bestemmer hvem som går videre til semifinalen i VBA 2013. 

Nominasjonen til VIXEN Blog Awards 2013 er avsluttet, og det er kommet inn over 10.000 nominasjoner. Nå er det opp til juryen å finne frem til hvilke ti i hver kategori som går videre til semifinalen i VBA 2013.

Møt juryen i VIXEN Blog Awards 2013 her.

Kjersti Vatle Toresen er gründer og designer bak klesmerket VATLE. Hun har bakgrunn fra tekstil-og designskolen TEKO i Danmark, og har jobbet freelance for ulike norsk merker samt flere større artister. For 2 år siden vant VATLE pris som beste grunder på Oslo kommunes «Pangstart» I dag jobber hun for å starte produksjon og drive videre utenlands.

Charlotte Thorstvedt har bakgrunn som modell, DJ, programleder og designer. I tillegg har hun en master i sosialantropologi fra London School of Economics. Hun har også vært moteredaktør for Det Nye, og gav tidligere i  år ut boken #selfie.

Ida Elise Eide Einarsdóttir er redaktør for VIXEN Magazine, og har jobbet som skribent innen populærkultur siden 2007. Hun har en master i journalistikk med avhandling om motejournalistikk og moteblogger. Ida elsker fashion, music and culture – med en forkjærlighet for The Ramones, Saint Laurent og Dazed & Confused.

Yvan Rodic står bak bloggen Facehunter, og er en av verdens fremste street style-fotografer. Han reiser verden rundt, sitter front row under de største moteukene og har de tre siste årene vært et fast medlem i VIXEN Blog Awards-juryen. I 2013 gav han ut boken A Year in the Life of Facehunter.

Kari Torleifsdottir Søreide er leder ved School of Fashion Industry (SoFI). Hun har student kunst og er utdannet klesdesinger og modelør ved Esmod samt en av gründerne bak klesmerket Soya au lait. Kari jobber som frilansdesigner og illustratør og underviser i motehistorie og visuell fremstilling ved SoFI.

Marie Jedig står bak den kule danske motebloggen Vilde Kaniner. Hun har en forkjærlighet for kvalitetssnobberi, tendensspisseri, kjærlighetsmagi og mon cher ami. And she wears black. Only black.

Pål Laukli har arbeidet som profesjonell fotograf siden 1999 med både kollektive utstillinger, separatutstillinger, utsmykninger og bøker. Han har utdanning fra blant annet St.Louis, USA, og har lang og bred erfaring innen fotografi.

Tinashe Bakasa Roll er showroom mananger ved Gambit H+K . Hun har tidligere jobbet i Star PR, drevet Malene Birger-butikk, vært butikksjef hos Bik Bok samt jobbet som modell, stylist og castingansvarlig for reklame og TV.

Ingeborg Heldal er ny redaktør for Side 2. Hun kommer fra jobben som journalist, filmanmelder og programleder i Viasat Film, og har tidligere vært sjefsredaktør i Cosmopolitan.