Endelig er ventetiden over! Vinnerne av VIXEN Blog Awards 2013 er kåret!

Onsdag var bloggere, presse og kjendiser samlet til en helaften med show, champagne og god stemning på Edderkoppen teater i Oslo. Takk til alle våre samarbeidspartnere, prisutdelere og artistene Samsaya, Mø og Sandra Lyng Haugen som virkelig løftet taket til publikums store begeistring! Takk til kveldens storsjarmør og konferansier Leo Ajkic! Og selvfølgelig, tusen takk til alle våre herlige bloggere- og gratulerer til vinnerne av VIXEN Blog Awards 2013!

Av over 10 000 nominasjoner kom juryen frem til semifinalistene i VIXEN Blog Awards 2013. Leserne har stemt sine favoritter videre til den store finalen, og nå har juryen endelig funnet frem til vinnerne av VBA 2013. I år var det også opp til leserne å bestemme hvem som stakk av med prisen for Beste dagens outfit, og du kan lese hvem som vant lenger ned i saken.

Under årets VBA hadde vi også to splitter nye kategorier å presentere. Nemlig årets treningsblogg og årets ungblogg. Du kan lese mer om de ulike kategoriene i VIXEN Blog Awards 2013 her.

Sjekk ut vinnerne av VIXEN Blog Awards 2013:

ÅRETS BLOGGER

WORLD OF MIKE

ÅRETS FOTOBLOGG

JOAKIM HELTNE

ÅRETS HERREBLOGG

CHRIS LEE

ÅRETS INSPIRASJONSBLOGG

JENNI YANG

ÅRETS INTERIØRBLOGG

DESIGNLYKKE

ÅRETS INTERNASJONALE BLOGG

ANGELICA BLICK

ÅRETS KJENDISBLOGG

ULRIKKE LUND

ÅRETS MOTEBLOGG

HIPPIE HIPPIE MILKSHAKE

ÅRETS NYKOMMER

OUT AND ABOUT

ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG

HEIDI CHIC

ÅRETS TRENINGSBLOGG

SILJE MARIELA

ÅRETS UNGBLOGG

LEA MEYER

BESTE DAGENS OUTFIT

NETTE NESTEA

FOLKETS FAVORITT

STYLECONNECTION

ÅRETS  STERKE MENING NETTAVISEN

GUNNAR R.TJOMLID