Bli bedre kjent med motebloggerne World of Mike og Fashionjunkiie, og se deres favoritter fra KappAhls Vintage Stories her.

Årets Vintage Stories fra KappAhl byr på en vakker og romantisk kolleksjon i ekte boho chic-stil. Kolleksjonen henter sin inspirasjon fra loppemarkeder og fleamarkets i Los Angeles og Paris, men også fra meksikanske bryllupskjoler med sitt feminine uttrykk. Alle Vintage Stories-plaggene har sin opprinnelse i svunne tider, men den ekte romantiske stilen fra århundreskiftet kombineres med en kul festivallook. Vi bad fire av Norges kuleste motebloggere style Vintage Stories-kolleksjonen. Resultatet kan du se i den nyeste utgaven av VIXEN Magazine.

Bli bedre kjent med Veronica Mike Solheim bak bloggen World of Mike og Linn Seljeset bak bloggen Fashionjunkiie, og se deres favoritter fra Vintage Stories-kolleksjonen her.

Se motebloggerne Kaja Maria og Lady Vildes favoritter fra Vintage Stories-kolleksjonen her.

Sjekk ut bildene og filmen fra fotoshooten backstage med bloggerne for KappAhl Vintage Stories SS14 her.

Vil du vinne gavekort på 1000 kroner fra KappAhl – bli med i konkurransen her!

WORLD OF MIKE

FOTO: KRISTOFFER MYHRE

FOTO: KRISTOFFER MYHRE

Hvilke plagg har du valgt fra Vintage Stories-kolleksjonen?

VS: Jeg valgte en enkel blondetopp med gjennomsiktige Ermer. Jeg likte snittet på toppen veldig godt, samtidig som den kan brukes til mange ulike antrekk.

Hvordan har du stylet antrekket?

VS: Jeg har prøvde å flette inn min egen stil som er litt boyfriend-ish. Samtidig ville jeg tilføre en edge til søte plagg, og valgte derfor å kombinere blondetoppen med sorte boots, løse boyfriend pants og røft tilbehør.

Hva er dine tanker om kolleksjonen?

VS: Jeg er ikke så glad i det søte uttrykket som blonder gir, og det var veldig utfordrende for meg å style et antrekk med utgangspunkt i blonder. Likevel likte jeg veldig godt bohem-stilen i kolleksjonen – den er veldig søt og sommerlig. Det var gøy å prøve noe nytt, og jeg likte at klærne i kolleksjonen kan kombineres med mye annet.

Hva er dine favorittplagg fra kolleksjonen?

VS: Den hvite kimonoen er veldig kul. Jeg liker at den er enkel og kan kombineres med mye, samtidig som den kler min stil. Den enkle blondetoppen var også en favoritt, og jeg gleder meg til å bruke den med en dress. Ellers fant jeg mange fine kjoler som kan være søte på en vanlig sommerdag!

FASHIONJUNKIIE

FOTO: KRISTOFFER MYHRE

FOTO: KRISTOFFER MYHRE

Hva syns du om Vintage Stories.kolleksjonen for SS14?

LS: Kolleksjonen er superfin, og jeg synes navnet passer veldig bra. Plaggene er veldig anvendelig og lette å flette inn i sin egen stil. Jeg liker at klærne passer for alle aldersgrupper og det er virkelig noe for enhver smak i kolleksjonen.

Hvilke plagg har du valgt deg ut fra kolleksjonen?

LS:Jeg har valgt en blondecardigan og en blondesinglet. Disse plaggene passet best min stil.

Hvordan har du stylet det?

LS: Jeg har addet skinn, denim og fake fur for å gi antrekket enn litt røffere stil. Ved å kombinere et skinnskjørt med en søt blondetopp blir antrekket mer edgy. Jeg har også tilført masse tilbehør som er en stor del av stilen min!

Hva er dine favorittplagg fra kolleksjonen?

LS: Den hvite blondekjolen var helt nydelig. Jeg likte også kimonoen godt, samt plaggene jeg selv valgte. Blondebluser kan ofte bli litt for søtt, men det andre kan styles som du vil, noe jeg liker veldig godt!