Se kampanjebildene og behind the sccenes-filmen fra motebloggerens kolleksjon for kleskjeden her. 

Tidligere i vår ble det offentliggjort at moteblogger og vinner av VIXEN Blog Awards 2013 Angelica Blick designer gjestekolleksjon for Bik Bok. Angelica Blick føyer seg i rekken av designersamarbeid signert blant andre Mary-Kate & Ashley Olsen, Jenny Skavlan og Charlotte Thorstvedt. Nå er kampanjebildene  og behind the scenes-bildene fra kolleksjonen Bik Bok by Angelica Blick her.

Angelica Blick driver til daglig en av Sveriges mest populære blogger Angelica Blick. Med nærmere 200 000 unike lesere hver dag på bloggen og over 280 000 followers på Instagram er Angelica en av Skandinavias største motebloggere og stilinspirasjoner. ”Å få forespørselen om å gjøre en kolleksjon for Bik Bok var overveldende og på samme tid helt fantastisk! Denne kolleksjonen er blant det største og beste jeg har gjort”, sier Angelica Blick i en pressemelding.

Med Bik Bok for Angelica Blick håper motebloggeren at hennes personlige stil vil gjennomsyre og føles i hele kolleksjonen. “Mitt håp er at folk vil se at det er jeg – at det skriker Angelica Blick rundt det. Jeg elsker min kolleksjon så selvføgelig ville det vært flott om også mine lesere og folk som ser den i Bik Bok elsker den like mye som meg. Drømmen vil være å se folk på gaten som går i mine klær. Da kommer jeg garantert til å løpe bort for å gi dem em klem og spørre om jeg kan få ta et bilde”.

Du kan lese mer om kolleksjon her.

Se filmen fra behind the scenes Bik Bok by Angelica Blick her:

 

vixenfavs

6Y8B0373 6Y8B5216 6Y8B4079 6Y8B2785 wernersson_140124_0124 6Y8B0784 Angelica Blick x BIK BOK