Sjekk ut sesongens fineste shorts, og få motebloggerens tips til hvordan du styler dem. 

Når gradestokken sniker seg over 20 grader finnes det ikke noe deiligere klesplagg enn shortsen, og med årets utvalg finnes det uendelig mange måter å style den på. Se våre favoritter, og få motebloggerens tips til sommershortsene og hvordan du styler dem.

Tidløs denim

Den evigvarende denimshortsen går aldri av moten, enten den er kort eller lang, lys eller mørk. Boyfriendshortsen er også en viktig trend denne sommeren. Nytt av året er den superhotte snekkerbukseshortsen som følger med den populære nittitallstrenden. Den kan være vanskelig å style, men er til gjengjeld utrolig kul om man får det til riktig. Bruk en tettsittende magetopp eller bandana under for en leken look, eller en bluse for en mer romantisk stil.

Moteblogger Kaja Marie bak bloggen kajamarie.com mener også at denimshortsen er en av sommerens must haves. “Den avklipte vintage olashortsen er fortsatt viktig, som alltid.  Det er også den litt oversizeded boyfriend shortsen.”

Kul denim: 1. Lindex, kr 249. 2. United Colors of Benetton, kr 399. 3. Never Denim, kr 249. 4. Bik bok, kr 199. 5. Inwear 699.

Kul denim: 1. Lindex, kr 249. 2. United Colors of Benetton, kr 399. 3. Never Denim, kr 249. 4. Bik bok, kr 199. 5. Inwear, kr 699.

Sporty, naturlig og flørtende

Alternativer til denimshortsen er tøyshortser i ulike stoffer og farger. Blomsterprint følger med oss også denne sesongen, sammen med den sporty shortsen og etnisk mønster. Undertøysinspirerte shortser er en mer spennende vri for de som ønsker et fresht og flørtende uttrykk.

Lett og deilig sommertøy: Inwear, kr 799. Riccovero, kr 899. Bik bok, kr 99. Gina Tricot, kr 199. Byoung, kr 249.

Lett og deilig sommertøy: Stripete shorts fra Inwear, kr 799. Mønstret shorts fra Riccovero, kr 899. Blomstrete shorts fra Bik bok, kr 99. Undertøysinspirert fra Gina Tricot, kr 199. Grå shorts fra Byoung, kr 249.

Style den blomstrende tøyshortsen med en causal t-skjorte for en avslappet og uformell look eller opp med en pyntet topp og sommerlige sandaler eller hæler til fest. Til den lille grå kan man gjerne bruke paljetter eller høye hæler for et mer glamorøst uttrykk.

shorts1

SOMMERSHORTS: 1. Soaked In Luxury kr 399, 2. Lindex kr 199, 3. Bik Bok kr 399, 4. Bik Bok kr 249, 5. Custommade kr 899.

Motebloggerens favoritt

Kaja Maries shortsfavoritter for sommeren er hennes oversized rosa shorts fra Isabel Marant og avklipte Levi’s shorts. “Jeg styler som regel mine shortser med en oversized behagelig t-shirt, strappy sandaler og noen kule solbriller. Eventuelt kan man bytte ut t-shirten med en collegegenser dersom det er litt kaldt.”

Isabel Marant: Kaja Maries favorittshorts er den rosa fra Isabel Marant og hun styler den gjerne med en oversized t-shirt, strappy sandaler og kule solbriller.

Isabel Marant: Kaja Maries favorittshorts er den rosa fra Isabel Marant og hun styler den gjerne med en oversized t-shirt, strappy sandaler og kule solbriller.