Sjekk de enkle, tidløse og minimalistiske smykkene motebloggerne elsker, og vinn sommerens it-smykke her. 

Det amerikanske smykkemerket We Are The Hatters lager enkle, tidløse og håndlagde smykker til bloggere, fashionistas og it-girls over hele verden. Vi tok en prat med gründer Michelle Kim om smykkene både Brandy Cyrus og Justin Bieber samt de norske motebloggerne Hippie Hippie Milkshake, Ulrikke Lund, Barbro Andersen og Celine Mee Storrvik sverger til.

Vil du vinne et eksklusivt, håndlagd smykke fra The Hatters? Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å like denne posten og kommentere på Facebook hvilket av smykkene under du kunne tenke deg dersom du vant. Vi trekker 2 heldige vinnere.

thehatters

Fortell litt om hvordan og hvorfor du startet med å lage smykker? 

MK: Jeg begynte å lage smykker som en hobby. Jeg har små fingre, og hadde vanskelig for å finne ringer som passet meg perfekt. Jeg ville skape en enkle og minimalistiske smykker som var tro mot min personlig stil. Også ville jeg jo lage smykker som alle kan bruke, hver dag. Jeg liker ikke å fokusere på trender, men heller skape tidløse smykker som aldri går av moten.

Tror  du at den tette kontakten du har med både bloggere og kunder og det at du aktivt bruker sosiale medier som Instagram er hemmeligheten bak suksessen The Hatters?

MK: Jeg tror absolutt at suksessen i stor grad skyldes den tette kontakten med kunder og bloggere, men også den gode kundeservicen vi tilbyr. Ettersom vi er et lite team sørger jeg for å alltid være tilgjengelig på mail og sosiale medier for å svare på alle spørsmål og forslag. Jeg sørger også for å ha den beste servicen jeg kan tilby, og kvalitetssjekker selv hvert eneste produkt før det sendes ut. Jeg jobbet i moteindustrien i mange år før jeg startet The Hatters, og lærte der viktigheten av god kundeservice.

Hva er den største forskjellen mellom den amerikanske og den skandinaviske stilen når det kommer til smykker?

MK: Mitt inntrykk er at smykker i Skandinavia fokuserer mer på minimalisme enn i USA. For selv om jeg er en amerikansk designer liker jeg å fokusere på tidløse, minialistiske smykker som komplementerer enhvers stil – uansett alder, kjønn eller stil.

MichelleKim3

Hvilket smykke er det mest typiske for The Hatters?

MK: Jeg vil si at de spesialtilpassede og håndlagde navnesmykkene, armbåndene og ringene er klassikerne fra The Hatters. Dessuten festet ideen om “stacking rings” seg virkelig til merket. Mange kunder har siden assosiert oss med å lage klassiske, minimalistiske “stacks” som er tilpasset deres ønsker.

Og hvilket smykke passer best din personlighet? 

MK: Stacking-ringene representerer helt klart min stil best. Jeg elsker den komforten det er å bære et smykke som du egentlig ikke trenger å tenke så mye på. Jeg bruker mye svarte og hvite klær, så noe delikat som for eksempel en stacking-ring i gull fullfører virkelig looken for meg.

Hvor henter du inspirasjon til kolleksjonene dine?

MK: Jeg finner inspirasjon i alt fra ulike typer klær, sesonger og arkitektur. Jeg studerer gatemoten og hva folk bruker hver dag. Jeg har bakgrunn fra styling, og liker å se hva folk bruker fra sesong til sesong for deretter å fokusere på smykkene som vil fullføre looken. Når det kommer til arkitektur liker jeg å gå rundt å se på bygningene rundt meg. Jeg studerer ulike former, og blir inspirert til å skape noen av mine mer modige smykker.

Hva er det beste som har skjedd deg etter at du startet The Hatters?

MK: Det beste som har skjedd er å komme til Oslo. Vi er veldig takknemlig for at The Hatters har blitt anerkjent i en så vakker og utrolig by som Oslo. Mange skandinaviske bloggere og kunder har fått med seg The Hatters, og det har vært en fantastisk og ydmyk opplevelse siden.

Meeting8

Hva er den sprøeste forespørselen du har fått fra kunder?

MK: Det må være smykker med banneord inspirert av våre Fuck Off-ringer. Jeg elsker å få morsomme og crazy forespørsler. Kundene mine liker å være kreative når de skal velge hvilke smykker de skal bære. Jeg sier bare at – sky is the limit.

Hva var det første smykket du laget?

MK: Det første smykket jeg laget var en ring med ordet “love”.

Hva tenker du om å gjøre collabs med bloggere?

MK: Absolutt! Jeg elsker å jobbe med bloggere i alle aldre og med ulike stiler. Deres kreative stil inspirerer meg, og jeg elsker å se hvordan de styler smykkene våre.

Meeting17