Få motebloggernes tips til hvordan du styler sommerens must have. 

Av: Guro Grønbakken

Kimonoen er sommerens fineste plagg, og kommer i alle varianter og farger fra søte blomsterprint til frynsete boho chic og sommerlig hvitt. Se hvordan motebloggerne styler kimonoen her.

Strikkekimonoen

kimono33

Moteblogger Annette Haga bak bloggen nettenestea.com styler gjerne kimonoen sammen med en denimshorts og birkenstocks, eller slenger den over bikinien på vei ned til stranda. For å få den perfekte partylooken slenger hun den over et skjørt, magetopp og et par pumps. “Min personlige favoritt er en kremhvit, lang strikkekimono fra Nasty Gal. Den funker å style til alt! Jeg liker spesielt å kombinere den med gullsmykker, solbriller, bikinitopp og shorts til. Jeg er glad i lyse farger nå på sommeren, så den er også fin å bruke for å bryte opp et helhvitt antrekk!”

kimono

Den lange kimonoen

kimono (1)

Maren Schia bak bloggen marenschia.vixen.no slenger gjerne kimonoen over bikinien på stranda, over en enkel kjole og høye hæler eller til et par birkenstocks og denim. Utover høsten styler hun den med et par jeans eller en svart eller hvit dressbukse, noen chunky boots og en enkel topp. “Jeg liker de litt lengre kimonoene, helst en helsvart en. En svart kimono kan du bruke til både hverdags og fest.” Bruk den lange kimonoen over noen kule denim sjorts og en hvit t-skjorte på dagtid og bytt det ut med en hvit skjorte og et svart skinnskjørt til fest. “Personlig er jeg veldig glad i sneakers, så jeg ville nok hatt på det med kimonoen. Nå kan man jo også bruke sneakers på fest så en kimono + sneakers + et fjær/skinn skjørt + en hvit tee, kan man fint bruke til fest.”

Slik styler du kimonoen til fest: Kimono, sneakers, fjærskjørt og en hvit t-skjorte.

Slik styler du kimonoen til fest: Kimono, sneakers, fjærskjørt og en hvit t-skjorte.

Den bohemske kimonoen

20130618-231842

Moteblogger Anneline Berg bak bloggen med samme navn liker best å style kimonoen med bascis slik at kimonoen er i fokus, gjerne til skjørt eller shorts. “Jeg liker bohemstilen så synes det er veldig fint å style den med en hatt og noen andre fine detaljer som solbriller, ringer, smykker og neglelakk. Min personlige favoritt er min egen kimono med frynser fra H&M. Den kan jeg bruke på stranden, i hverdagen og på fest. På grunn av alle frynsene blir den fort litt mye, så styler den med noen enkle basice plagg shorts eller bukse og en enkel t-skjorte.”

bilde-110-800x1200
Festivalkimonoen
collagejy
Veronica Lauritsen bak bloggen Verozitas.femelle.no har kimonoen som en av sine absolutte sommerfavoritter. Til hverdags bruker hun den ofte over en ensfarget topp til denimshortsen og et par flate sandaler, mens til fest bytter hun ut sandalene med et par høye hæler og shortsen med et skjørt. På festival blir den gjerne stylet med et par bikerboots, lange smykker og kule hår accessoarer som hatt eller bandana. “Min favoritt er de halvlange kimonoen med frynser nederst og på armene. Den siste kjøpte er en helsvart, som går til mye og som har blitt flittig brukt hittil i sommer. Elsker mønstrete, men ikke for mange farger sammen. Høyest på ønskelisten akkurat nå står en luksuriøs kimono i silke med gullbroderier fra Stine Goya.”
På ønskelisten: Kimono i silke med gullbroderier fra Stine Goya.

På Veronicas ønskeliste: Kimono i silke med gullbroderier fra Stine Goya.

Utvalget er uendelig stort, men her er noen av de fineste akkurat nå:

Sommerens fineste: 1. Indiska, kr 349. 2. Lindex, kr 349. 3. Lindex, kr 349. 4. Soyaaulait, kr 2800. 5. Bik bok, kr 399.

Sommerens fineste: 1. Indiska, kr 349. 2. Lindex, kr 349. 3. Lindex, kr 349. 4. Soyaaulait, kr 2800. 5. Bik bok, kr 399.