Moteblogger, trendsetter og it-girl Camilla Pihl gleder seg til å se hvordan folk vil style skokolleksjonen hennes.  

Har du alltid drømt om å være i moteblogger Camilla Pihl sine sko? Nå kan du det. I samarbeid med skokjeden Bianco har den tidligere VIXEN Blog Awards-vinneren designet skokolleksjonen Bianco by Camilla Pihl. Onsdag kveld var motepresse, fashionistaer og venner invitert til lanseringen av kolleksjonen, og VIXEN tok en prat med Camilla Pihl i forkant av lanseringen.

Vil du vinne ditt favorittpar fra moteblogger Camilla Pihls skokolleksjon for Bianco – bli med i konkurransen her!

Hvordan kom samarbeidet med Bianco i gang?

– Jeg har alltid vært fan av Bianco, og har kjøpt sko her i alle år. Gjennom bloggen min har jeg hatt en god tone med Bianco, og da de tok kontakt og spurte “Camilla, har du lyst til å lage en skokolleksjon?” tenkte jeg “Herregud – er det sant?”. Jeg holdt på å dø av glede – det var jo helt fantastisk!

Hvordan begynner man på en slik prosess – fra idé til ferdig produkt?

– Jeg begynte med et moodboard, og skisserte jenta jeg tenkte ville gå med skoene i kolleskjonen. Jeg tok utgangspunkt i de skoene jeg selv bruker, og lagde en kolleksjon med mine drømmesko. Det begynte altså med ideen, også videre design, lester og skinnkvaliteter – så ble det sko av det!

Så du har laget sko som du vil ha på din egen skohylle?

– Ja, rett og slett! Jeg har laget sko med fokus på gode lester og god skinnkvalitet. Det er sko man faktisk kan gå med en hel dag. Jeg vet at man lett kan bli dratt med glitrende høye heler, men de blir fort stående på hylla. Jeg ville lage kule hverdagssko som du kan bruke hele dagen, og som kan dresses opp og ned etter anledning.

LES OGSÅ: Camilla Pihl lanserer skokolleksjon

Og alt er sort?

– Jeg elsker sort, og bruker stort sett sorte sko. Det passer til alt! Modern classic med et hint av noe rocka.

biancobycamillapihl

Hvem er jenta du så for deg ville bruke skoene dine?

– Hun er vel sikkert en slags versjon av meg. Hehe. Men viktigst av alt var jo at skoene skulle passe til alle og alt – uavhengig av hvem du er og hva slags stil du har.

Og du har hatt en finger med i spillet gjennom hele designprosessen?

– Ja, dette er mine sko fra topp til tå. Det er viktig for meg når jeg gjør ting – det skal være mitt design. Jeg skriver ikke bare navnet mitt på noe.

Hvilken sko fra kolleksjonen er din favoritt?

– Jeg klarer ikke velge én favoritt – jeg er glad i alle til hvert sitt bruk; Jeg er superfornøyd med ankelstøvlettene, jeg elsker bikerbootsen som jeg kutta lengden på for å gi inntrykket av lange ben og partybootsene er helt geniale – her tok jeg utgangspunkt i den lille sorte og prøvde å lage den i en skoversjon som kan brukes til alt.

_H8A2266

Hvordan vil du se folk style skoene?

– Det gleder jeg meg veldig til å se! Tanken bak skoene i kolleksjonen er jo at de skal være enkle å få inn i din egen stil.

Hvis du kunne velge hvem som helst i hele verden som skulle gått med skoene dine, hvem skulle det vært?

– For å være helt ærlig – dette er min første skokolleksjon, og jeg blir så takknemlig om jeg ser hvem som helst gå med skoene. Det er søren meg så stas at jeg må klype meg i armen!

Du skal ut på en liten turné i forbindelse med lanseringen av kolleksjonen?

– Ja, jeg skal ut på en liten Norgesturné nå som skokolleksjonen kommer i butikk. Jeg er så spent på mottakelsen av kolleksjonen! Tenk at det har vært venteliste på alle skoene, og noen av stylsene er allerede utsolgt før de er lagt ut for salg – det er så kult!

Så da blir det mer da?

– Hehe. Jeg synes dette har vært veldig, veldig gøy. Endelig kan jeg vise frem produktet jeg har gått med så lenge. Det er en drøm som går i oppfyllelse.

 

biancobycamillapihl2 biancobycamillapihl3