Vi kårer de beste, mest nyskapende, kreative og inspirerende bloggerne i 15 ulike kategorier. Se alle kategoriene her. 

VIXEN Blog Awards 2014 er i gang, og vi trenger din hjelp til å kåre de beste norske og skandinaviske bloggerne i hele 15 ulike kategorier. Nomineringen er nå åpnet, og du kan nominere dine favorittblogger. Du kan nominere så mange bloggere du vil i så mange kategorier du vil. Er du usikker på kategoriene og hvilke kriterier som ligger til grunn for de ulike kan du lese mer om kategoriene i VIXEN Blog Awards 2014 her.

Årets blogger er bloggeren som i løpet av det siste året har utmerket seg med sitt unike innhold og sterke personlighet, og som hver dag inspirerer, imponerer og engasjerer sine lesere – med en aldri så liten dose one of a kind. Det legges vekt på hyppige blogginnlegg. Nominer dine favorittblogger til Årets blogger her.
Årets moteblogg utmerker seg med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser, og er signert motebloggeren som med sin unike stil også våger å skape egne trender. Var det noen som sa cravings? Nominer dine favorittblogger til Årets moteblogg her.
Årets skjønnhetsblogg er et univers av makeup, skjønnhet og velvære der beautyjunkies får sin daglige dose tips, triks og inspo. Bloggen må være en ren skjønnhetsblogg eller ha hovedfokus på skjønnhet. Nominer dine favorittblogger til Årets skjønnhetsblogg her.
Årets herreblogg har et godt grep om mote, trender og tendenser, og er stilsikker og inspirerende med en passion for fashion. Step aside, ladies – denne er kun for gutta. Nominer dine favorittblogger til Årets herreblogg her.
Årets kjendisblogg inviterer til en sneak peak i kulissene, og inkluderer på en interessant, positiv og engasjerende måte leserne i sin hverdag. Hyppige oppdateringer og en personlig og uformell tone veier tungt. Bloggeren må være en som er kjent i norsk offentlighet. Nominer dine favorittblogger til Årets kjendisblogg her.
Årets skandinaviske blogg er motebloggen som har vokst seg stor også utenfor hjemlandet, og er signert motebloggeren som med sin gjennomførte stil og inspirerende innhold har en internasjonall appell. Bloggen må være fra et av de skandinaviske landene Norge, Sverige, Danmark. Nominer dine favorittblogger til Årets skandinaviske blogg her.
Årets nykommer er det nye stjerneskuddet på blogghimmelen, og er bloggen som med sitt nyskapende innhold, originalitet og kvalitet har kommet inn som et frisk pust i bloggverden. Bloggen må enten være startet eller først ha blitt oppdaget under det seneste året. Nominer dine favorittblogger til Årets nykommer her.
Årets ungblogg er nyskapende, engasjerende og inspirerende med godt innhold og hyppige blogginnlegg. Bloggen har eksistert i mer enn seks måneder før nominering, og bloggeren er under 18 år. Nominer dine favorittblogger til Årets ungblogg her.
Beste outfit of the day er bloggen med antrekksbildene du kommer tilbake for dag etter dag og aldri glemmer. Viktige stikkord er unik stil, originalitet og kreativitet, personlighet, lekenhet og inspirasjon, inspirasjon, inspirasjon. NB! Denne kategorien er leserbestemt, og det er leserne som stemmer frem vinneren. Nominer dine favorittblogger til Beste outfit of the day her.
Årets fotoblogg er bloggen som gjennom bilder formidler historier, drømmer og detaljer, og som med sin lidenskap for foto treffer deg midt i hjertet med bilder som sier mer enn tusen ord. Bloggen må være en ren fotoblogg eller ha hovedfokus på foto. Det legges vekt på god kvalitet i bildene. Nominer dine favorittblogger til Årets fotoblogg her.
Årets interiørblogg har et hjerte for interiør og et øye for detalje, og full oversikt over moter, trender og tendenser på interiørfronten. Bloggen bobler over av inspirasjon, originalitet og kreativitet og skaper engasjement hos sine lesere. Nominer dine favorittblogger til Årets interiørblogg her.
Årets treningsblogg engasjerer og inspirerer innen temaer som helse, trening og kosthold, og gir leserne sine ekstra overskudd i hverdagen med sunne tips, sporty ideer og ny energi. Bloggen har trening, helse og kosthold som hovedfokus. Nominer dine favorittblogger til Årets treningsblogg her.
NY KATEGORI! Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggen som lar leseren komme tett på livet. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte små og store øyeblikk. Hyppige blogginnlegg vektlegges. Nominer dine favorittblogger til Årets livsstilsblogg her.
 
NY KATEGORI! Årets matblogg bobler over av kreative, informative og inspirerende blogginnlegg, oppskrifter og foto som skaper matglede hos leserne. Bloggen må være en ren matblogg eller ha hovedfokus på mat. Hyppige blogginnlegg og gode foto vektlegges. Nominer dine favorittblogger til Årets matblogg her.
NY KATEGORI! Årets Instagram er Instagram-kontoen som er det første du sjekker om morgenen og det siste før du legger deg om kvelden, og er signert en person som gjennom sine bilder inspirer, overrasker og engasjerer en hel verden. Hyppige oppdateringer vektlegges. Nominer dine favorittblogger til Årets Instagram her.
 HOVEDBILDE: Collage satt sammen av bilder fra bloggene Lady Vilde, Barbro Andersen og World of Mike