Hvem synes du fortjener å vinne VIXEN Blog Awards 2014? Nominer dine favorittblogger her!

I fjor kom det inn over 10 000 nominasjoner. Endelig har nominering til VIXEN Blog Awards 2014 åpnet, og vi trenger din hjelp for å kåre de aller beste, mest inspirerende, kreative og nyskapende bloggene innen områder som mote, trend, skjønnhet og livsstil, mat, interiør og trening. Sjekk hvordan du kan nominere dine favorittblogger lenger ned i denne artikkelen.

Du kan nominere dine favorittblogger i hele 15 ulike kategorier. Du kan lese mer om de ulike kategoriene her. Nye kategorier i år er Årets livsstilsblogg, Årets matblogg og Årets Instagram. Du kan nominere så mange blogger du vil i så mange kategorier du vil – og husk, ingen blogg er for liten! Du kan også nominere din egen blogg.

LES OGSÅ: Dette er vinnerne av VIXEN Blog Awards 2013

Du kan nominere dine favorittblogger frem til 22.oktober. En jury bestående av fagpersoner, fashionistaer og kjente fjes fra mote-, skjønnhet- og livsstilsbransjen velger ut semifinalistene før leserne igjen stemmer frem finalistene. Juryen velger ut vinnerne av VIXEN Blog Awards 2014, som offentliggjøres på en storslått prisutdeling i januar 2015. Kategoriene Beste outfit of the day og Folket favoritt er leserbestemte kategorier der leserne både nominerer og stemmer frem semifinalister, finalister og vinnere.

Du kan nominere dine favorittbloggere til VIXEN Blog Awards 2014 her.

LES OGSÅ: Se filmen fra VIXEN Blog Awards 2013 finaleslippfest

Synes du det er lenge å vente til prisutdelingen? Se alle bildene fra VIXEN Blog Awards 2013 her, og se filmen her:

VIXEN Blog Awards er Norges største, uavhengige kåring av norske og skandinaviske blogger. Vi kårer de aller mest inspirerende, kreative og nyskapende bloggene innen områder som mote, trend, skjønnhet og livsstil, mat, interiør og trening. Følg med på vixen.no for mer om VIXEN Blog Awards 2014.

HOVEDBILDE: Collage satt sammen av bilder lånt fra bloggene Hippie Hippie Milkshake, Kaja Marie, Styleconnection og Celine.