Nominer dine favorittblogger til VIXEN Blog Awards 2014, og bli med i trekningen av superkult kamera fra Canon. 

Nomineringen til VIXEN Blog Awards 2014 er åpnet, og vi trenger din hjelp til å finne de beste, mest inspirerende, kreative og nyskapende bloggene innen områder som mote, trend og skjønnhet, trening, mat, interiør og livsstil.

Nominer dine favorittblogger her, og bli med i trekningen av superkult bloggerkamera fra Canon. Alle som nominerer bloggere er med i konkurransen om det nye Canon PowerShot G7 X-kameraet. Du kan nominere bloggere frem til 22.oktober. Når nomineringen er over trekker vi to heldige vinnere – en blant de som har nominert bloggere og en blant de nominerte bloggerne som begge får hvert sitt kamera.

Canon PowerShot G7 X er et lommekamera for eksperter, og er det ultimate valget når du vil ha førsteklasses bildeytelse, profesjonell kontroll og imponerende hastighet i kompakt format. Kameraet er en del av Canons voksende G-serie av ekspertkameraer med stor sensor, og gir deg en fotoopplevelse som kan sammenlignes med Canons speilreflekskameraer. Kameraet har WiFi, så du kan laste opp bilder og filmer til sosiale nettverk rett fra kameraet. Du kan også bruke smarttelefon og nettbrett som fjernkontroll der du ser motivet på skjermen og tar bilder med ett trykk – ideelt for selfies og gruppebilde. Kameraet har også vippbar pekeskjerm og HDR for uskarp bakgrunn i speilrefelskstil. G7 X er designet for seriøse fotografer som er lidenskapelig opptatt av å fange verden rundt seg – fra strålende portretter til flotte reisebilder, men passer også for bloggeren som er opptatt av høy kvalitet, kontroll og ubegrenset kreativitet.

PowerShot G7X har salgsstart i oktober og anbefalt utsalgspris pris inkl mva er kr. 5.999,-

Sjekk ut flere fordeler med Canon PowerShot G7 X her.

vixen