Rihanna tilbudt rolle i den neste James Bond-filmen. 

En ny James Bond-film er på trappene, og en ingrediens som er like sikker som at Daniel Craig minst én gang i løpet av filmen vil si “My name is Bond, James Bond” er Bond-piken. Den rollen ryktes å gå til selveste Rihanna, melder The Mirror.

Den barbadiske skjønnheten skal ha blitt oppsøkt av filmens produsenter og tilbudt en rolle i den nye James Bond-filmen Bond24.  Superstjernen skal i følge en kilde The Mirror siterer ha takket ja til rollen uten betekningstid. “Rihanna er stor fan av James Bond-filmene, og har alltid hatt lyst til å være med i en film. Hun gleder seg helt vilt,” forteller kilden. Så gjenstår det å se om Rihanna også får tittelsporet?

RiRi debuterte på det store lerretet allerede i 2006 i filmen Bring It On: All or Nothing etterfulgt av sci-fi-filmen Battleship. For sistnevnte stakk Rihanna av med prisen Årets verste kvinnelige birolle under prisutdelingen Golden Rasberry Awards.

Det er ikke første gang en popstjerne har hatt rollen som Bond-babe. I James Bond-filmen Die Another Day fra 2002 spilte Madonna fekteinstruktøren Verity mot Pierce Brosnan.

Bond24 har foreløpig premiere neste høst, og er den 24 i rekken om agent 007. Igjen er det Sam Mendes som sitter i regissørstolen med John Logan, Neal Purvis og Robert Wade som manusforfattere. Daniel Craig spiller sin fjerde film som James Bond med Ralph Fiennes som M og Naomi Harris som Ms.Moneypenny.