Men nå er supermodell, trendsetter og it-girl Karlie Kloss ny talsperson for L’Oréal Paris. 

Hun har vekket stor begeistring på den internasjonale catwalken og prydet forsidene på noen av verdens største motemagasiner. Nå blir Karlie Kloss L’Oréal Paris’ internasjonale talskvinne, og til skjønnhetsgiganten snakker hun ut om skjønnhetshemmeligheter, stilikon og å bryte moteregler.

Oppdaget da hun var fjorten

Karlie Kloss ble oppdaget av Teen Vogue under et veldedig moteshow i hjembyen St.Louis da hun var fjorten. Det ble et vendepunkt for den tidligere Victoria’s Secrets-engelen. “Kort tid etter gikk jeg min første motevisning for Calvin Klein. Resten er historie,” forteller hun. I løpet av sine 22 år har den amerikanske supermodellen rukket å gå på catwalken for motehus og designere som Gucci, Valentino og Versace. “Jeg har vært så heldig med karrieren min og hvor jeg er i dag. Jeg er så takknemlig for at jeg har en jobb som jeg elsker å gjøre hver dag. Jeg får muligheten til å jobbe med noen av de mest talentfulle og kreative menneskene i bransjen, og jeg lærer så mye av dem hver dag. Mine utrolige kolleger og venner har en stor del av æren for min suksess”.

karlie kloss2

– Bryt moteregler

Supermodellen, trendsetteren og it-girlen er kjent for sin kule, moderne og oppdaterte stil. Selv er hun ikke redd for å bryte moteregler. “Stilen min er enkel, men jeg elsker å eksperimentere med ulike looks. Mote kommer av å bryte regler og prøve ut nye ting. Det er morsomt å mikse en klassisk look med noe helt uventet,” sier Karlie, som har Christy Turlington som sitt store stilikon. “Ikke bare er hun vakker, men hun er også en virkelig snill og omsorgsfull person. Christy har brukt sin modell- og motekarriere til å gjøre en forskjell og til å hjelpe andre gjennom organisasjonen Every Mother Counts. Hun har virkelig vært en mentor for meg, og jeg beundrer merkevaren hun har bygget opp”.

karlie-kloss3

– Jeg så ut som en giraff

Selv om hun i dag er kjent som en av verdens fremste supermodeller har ikke Karlie alltid følt seg som den vakre svanen. “Jeg var faktisk ganske skranten og litt giraffaktig når jeg vokste opp. Jeg var mye høyere enn alle guttene i klassen, og som enhver tenåring tok det litt tid før jeg vokste inn i høyden og kroppen min,” forteller Karlie, som innrømmer at hennes største beauty faux-pas var å klemme kviser. “Når jeg var yngre pleide jeg å klemme kviser slik at jeg fikk arr. I dag er jeg bevisst på hudpleie, og jeg vet hvordan jeg skal pleie huden min for å forhindre utbrudd”.

Mener skjønnhet kommer innenfra

Som talsperson for L’Oréal Paris føyer Karlie Kloss seg inn i rekken av superstjerner og skjønnhetsikoner som Beyonce, Blake Lively og Jennifer Lopez. Selv mener hun skjønnhet kommer innenfra. “Å ta vare på meg selv fra innsiden og ut er viktig. Skjønnhet handler om mer enn hemmelige produkter og regimer. Å spise sunn, næringsrik mat og å trene regelmessig er det som hjelper meg til å føle meg vakker, sterk og full av selvtillitt,” forteller Karlie.

karlie-kloss-3

– Jeg elsker en naturlig look

Karlie lar seg inspirere av Audrey Hepburn, som er hennes store skjønnhetsikon. Selv liker hun å holde skjønnhetsregimet enkelt og naturlig. “Jeg elsker en naturlig look, og prøver å holde mitt skjønnhetsregime enkelt. Det korte håret mitt gjør det lett. Som oftest tar jeg en rask dusj, tilfører huden næring med L’Oréals Skin Perfection Serum og så er jeg ute av døren,” forteller Karlie som deler sine skjønnhetsrutiner: “Mitt første mål om morgenen er å ta meg av morgenånden. Det første jeg gjør er å pusse tennene og vaske ansiktet. Før jeg legger meg vasker jeg ansiktet igjen. Det beste er å vaske bort dagen og legge seg ren og fresh”.

karlie-kloss4