Hva gjør du når du er motehuset som har alt? Lanserer eget motemagasin, vel!

Ryktene om printmediets død er betydelig overdrevet. I alle fall hvis vi skal tro motehuset Louis Vuitton som nå lanserer sitt eget motemagasin.

I oktober kommer første utgaven av motemagasinet The Book. Og skal det være så skal det være, for den aller første utgaven av magasinet er på hele 126 sider med Nicolas Ghesquières muse og Jane Birkins datter Charlotte Gainsbourg på coveret. Debutmagasinet inneholder også et nikk til tidligere creative director Marc Jacobs i form av et intervju med den franske skuespillerinnen Catherine Deneuve som var en del av Marc Jacobs siste kampanje, en menswear shoot fra Island signert Peter Lindbergh og Juergen Tellers backstagebilder fra Cruise 2015-visningen.

Klør det i fingrene etter å få fatt i Louis Vuittons The Book? Ikke still deg i kø på Narvesen riktig enda. Motemagasinet, som blir oversatt til elleve språk, vil kun mailes til utvalgte Louis Vuitton-kunder. Men du kan i alle fall se denne behind-the-scenes-videoen der Charlotte Gainsbourg poserer for motefotograf Annie Liebovitz: