Dekker øreflippene med flytende liner og glitter. Er du klar for denne skjønnhetstrenden?

Statementsmykker har lenge stått sterkt i motebildet. Derfor var det bare rett og rimelig å anta at modellene som gikk under Anthony Vaccarello-visningen under Paris Fashion Week forrige uke hadde store, kule øredobber i ørene. Men ta en nærmere titt på modellen.

For ørepynten er nemlig ikke statementøredobber, men makeup som er lagt direkte på nedre halvdel av øret med flytende eyeliner og glitter. Makeupartist Tom Pecheux forteller følgende om beautylooken til Allure: “Det var Anthony som kom opp med ideen om å skape et smykke ved bruk av makeup (…) Jeg eier et bilde av kunstneren Douglas Gordon av en finger som er tatovert helt svart, som om den er dyppet i blekk. Når Anthony nevnte smykker og makeup, tenkte jeg at vi istedetfor å gjøre en ørering kunne gjøre en svart tatovering – noe som føltes veldig grafisk ettersom kolleksjon er nettopp det”. Med en flytende liner farget Pecheux hele nedre halvdel av modellenes ører før han dekket dem med chunky svart glitter. Det svarte glitteret ble også brukt under øynene til modellene for en chic tolkning av dagen-derpå-makeup.

Foto: @anthony_vaccarello/Instagram

ØREMAKEUP: Nei, det er ikke øredobber, men makeup lagt direkte på øret. Foto: @tompecheux/Instagram.

ØREMAKEUP: Nei, det er ikke øredobber, men makeup lagt direkte på øret. Foto: @tompecheux/Instagram.