Hårstylist avslører hemmeligheten bak looken til Cara Delevingne og Kate Moss. 

I den nye duftkampanjen for Burberry er supermodellene, trendsetterne og it-girlsa Cara Delevingne og Kate Moss for første gang sammen foran kameraet. “Kate har en veldig tilstedeværelse, og hun har humor og stil. Vi hadde møttes et par ganger før vi jobbet med My Burberry-kampanjen sammen, så jeg visste at vi ville ha det gøy sammen og at bildene ville bli superfine. Jeg har alltid sett opp til Kate,” sa Cara om sin modellkollega i forbindelse med kampanjen.

Man skulle kanskje tro at det vi husker best fra kampanjen er supermodellene som søker ly for parfymeregnet (!) under matchende Burberry-trenchcoats, men faktisk var det håret som fanget vår oppmerksomhet – det kule, naturlige og tilbakelente supermodellhåret. Nå avslører hårstylisten hemmeligheten bak looken slik at du kan la deg inspirere til det perfekte hverdagshåret.

“De er venner i det virkelige liv, og derfor ønsket vi å holde det så naturlig som mulig. Jeg ville skape en look som de ville gått for selv,” forklarer Christiaan til Allure. Utgangspunktet for looken er en klassisk blowout, men uten den glatte, skinnende effekten. Deretter ble tilfeldige seksjoner av hår krøllet lett med en stor krølltang før håret avslutningsvis ble sprayet med teksturspray. Får du ikke resultatet du ønsker med en gang? Frykt ikke. “Håret begynner først å se ut som på bildene etter en stund. Håret trenger tid til å sette seg slik at det ser naturlig ut. Naturlig hår er ikke lett. Det er en veldig sensitiv, delikat balanse,” sier Christiaan.

GET THE LOOK: Root and Body Lift fra KMS kr 199, Texturizing Salt Spray fra Balmain kr 279, Soft Curl Tong fra ghd kr 1749, Pantene Pro-V 1 Minute Wonder Ampoules kr 59,90 for 3 stk, Björn Axén TLC Strengthening mask for fine hair kr 360, Wet Brush fra HH Simonsen kr 79. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

GET THE LOOK: Root and Body Lift fra KMS kr 199, Texturizing Salt Spray fra Balmain kr 279, Soft Curl Tong fra ghd kr 1749, Pantene Pro-V 1 Minute Wonder Ampoules kr 59,90 for 3 stk, Björn Axén TLC Strengthening mask for fine hair kr 360, Wet Brush fra HH Simonsen kr 79. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.