… og du kan gjøre mer enn å knyte det rundt halsen. 

Av: Maria Riis Rasmussen

Silkeskjerfet er et av høstens hotteste tilbehør, men hvordan i all verden skal du bruke det? Nå har motehuset Hermés lansert en egen nettside med webbutikk dedikert til de ikoniske silkeskjerfene. Nettsiden, som er tegnet av illustratør Pierre Marie og utviklet av Women’s Artistic Director Bali Barret, er lagt opp som et digitalt dukkehus med ulike rom. Siden følger årstidene og været, og skal gi deg følelsen av å være Alice i Eventyrland. Her kan du gå på oppdagelsesferd, se inspirerende videoer og lære nye måter å knyte silkeskjerfet på. Via nettsiden kan du også følge den dedikerte Instagram-kontotoen @hermesmaisondescarres og laste ned appen Silk Knots som lærer deg å knyte silkeskjerfet på nye måter.

For det finnes flere måter å knyte et silkeskjerf på enn rundt halsen. Hva med å bruke silkeskjerf som topp? Eller knytt rundt håndleddet? På vesken, buksen eller som bandana? Få inspirasjon til nye måter å knyte silkeskjerfet på i denne videoen:

FOTO. Pierre Marie/Hermes

30.Carr+-« Zebra Pegasus - Vicente Sahuc

SILKESKJERF: Et av motehuset Hermes’ ikoniske silkeskjerf. FOTO: Hermes.

33.Collection de Bandanas -Vicente Sahuc

SILKESKJERF: Et av motehuset Hermes’ ikoniske silkeskjerf. FOTO: Hermes.

35.Collection de Bandanas - Vicente Sahuc

SILKESKJERF: Et av motehuset Hermes’ ikoniske silkeskjerf. FOTO: Hermes.