Nå kan du kjøpe kondomer der du kjøper jeansen din, og endelig får du bruk for den femte lommen.

Har du alltid lurt på hva den lille lommen foran på jeansen din er der for? Til å oppbevare kondomer vel! Praktisk, ikke sant? Og ikke minst trendy, for denne sesongen er kondomet det nye tilbehøret.

Kleskjeden Weekday har nemlig inngått et samarbeid med svenske RFSU under mottoet Be carefree – not careless. Resulatet er en serie motekondomer merket med ukedagene som skal selges i utvalgte Weekday-butikker, og som er utviklet for å bæres i den såkalte femte lommen på jeansen. Bakgrunnen for samarbeidet er et ønske om en positiv holdning til det å kjøpe, ha med seg og bruke kondom. 20 prosent av salget fra kolleksjonen blir donert til RFSU og deres internasjonale prevensjonsarbeid. “Weekday er et motemerke, men med et oppmerksomt nærvær. Det er grunnen til at vi har valgt å jobbe sammen med RFSU for å skape en positiv holdning til kondomer og for å være et sted der man kan kjøpe kondomer,” sier markedsdirektør i Weekday, Liselott Olovzon.

Sjekk ut filmen fra samarbeidet signert svenske Christian Larson og det svenske produksjonsselskapet STANDART med musikk fra Mapei her:

Product img.WEEKDAY_RFSU_083

FOTO: Weekday