Mangler du middagsinspirasjon. Hva med Ludacrispy Duck eller Wu-Tang Clam Chowder?

Av: Maria Riis Rasmussen

Kokeboken Rapper’s Delight The Hip Hop Cookbook er ikke bare proppfull av gode oppskrifter med rap-inspirerte navn (hva med en treretters bestående av Public Enemiso suppe, Ludacrispy Duck til hovedrett og en Tiramisu Elliott til dessert?), den er også smakfullt illustrert av tretti forskjellige up-and-coming illustratører. Boken er utviklet av tre kompiser, Joseph Inniss, Peter Stadden og Ralph Miller. Joseph er ansvarlig for konseptutvikling og oppskrifter, Peter, som er grafisk designer, er ansvarlig for det visuelle uttrykket og Ralph er ansvarlig redaktør. Resultatet er en kul og annerledes kokebok som de fleste rap-interesserte ville blitt elleville over å få i julegave.

Til The Daily Mail forklarer gutta at de alle er fans av hip-hop og opptatt av matlagning, og at boken var en gylden mulighet til å kombinere disse to lidenskapene. “Vi er utrolig glad i artistene vi har inkludert i boka, og ønsker å hylle dem ved å referere til favorittsangene våre. Vi håper at folk setter pris på illustrasjonene og de humoristiske innslagene, og samtidig kan oppdage nye oppskrifter og artister de ikke kjente til fra før,” sier Ralph.

rappersdelight_collage