Moteblogger Lene Orvik om kolleksjonssamarbeidet, inspirasjonen og garderobefavoritter.

Tidligere i høst ble det kjent av moteblogger Lene Orvik går i fotsporene til fashionistas som Ulrikke Lund, Jenny Skavlan og Angelic Blick med sitt kolleksjonssamarbeid med kleskjeden Bikbok. I forbindelse med lanseringen av kolleksjonen tok VIXEN en prat med Lene Orvik om inspirasjonen bak kolleksjonen, favoritter og stylingtips.

LES OGSÅ: Vinn motebloggernes favorittsko

Fortell litt om kolleksjonssamarbeidet?

– Når Bikbok spurte om jeg ville designe en kolleksjon for dem kunne jeg jo ikke si nei – det er jo bare fantastisk gøy. Jeg satt meg ned for å planlegge kolleksjonen i to dager før jeg presenterte den for hovedkontoret. De var superfornøyde! Heldigvis. Jeg var jo litt smånervøs ettersom jeg hadde valgt en ganske lys fargepalett til høsten.

Hvordan vil du beskrive kolleksjonen?

 

– Jeg har tatt utgangspunkt i klær jeg selv liker å gå i – kolleksjonen skal jo speile meg selv. Også har jeg villet lage en kolleksjon som passer til hverdags og i enhver garderobe, samtidig som det noen pieces som er litt party.

2014.09.08-bikbok-lene-0163-V1-copy-700x493

MOTEBLOGGERENS FAVORITTER: En av Lene Orviks favoritter fra kolleksjonssamarbeidet med Bik Bok er denne hvite paljettkjolen. Foto: Bik Bok

Du skiller deg litt ut med en lys fargepalett i en sesong av mye sort, brunt og grått?

– Jeg ville at det skulle skille seg fra det som er i butikk, også synes jeg det er fint å ta også de lysene fargene med inn i høsten. Det var jo vår når jeg satt med planleggingen av kolleksjonen, så jeg ble helt klart inspirert av vårfargene.

LES OGSÅ: Sjekk hva supermodellen skal gjøre nå

Hvilke er dine favoritter fra kolleksjonen?

– Jeg er veldig glad i cardigans, og har laget to forskjellige til denne kolleksjonen. Jeg elsker den finstrikkede i nude eller lys blå – den kan virkelig brukes til alt. Også er det et skinnsett i nude som jeg er veldig glad i. Samme med det blomstrede settet med genser og skjørt. Og paljettkjolen – det er jo den som skiller seg mest ut. Og kåpene. Teddyjakken! Nei, jeg klarer ikke velge.

2014.09.08-bikbok-lene-1245-V1-copy-700x493

LYS FARGEPALETT: Moteblogger Lene Orvik gikk for lyse farger i kolleksjonssamarbeidet med Bik Bok. Foto: Bik Bok.

Hvordan håper du å se kolleksjonen stylet?

– Jeg håper at folk styler den på sin egen måte. Jeg har stylet kolleksjon litt sammen, men det finnes jo mange andre fine kombinasjoner. Det blir gøy å se hvordan folk bruker kolleksjonen!

LES OGSÅ: Slik knyter du silkeskjerfet

Hva i kolleksjonen tror du kommer til å bli tatt best imot?

– Kanskje cardiganene. Det er et typisk hverdagsgarderobeplagg som man kan ha i flere år og som kan brukes til alt.

Bikbok by Lene Orvik kommer i salg i utvalgte butikker fra uke 46 og online fra den 14.november. 

2014.09.08-bikbok-lene-0877-V1-copy-700x493

KOLLEKSJONSFAVORITTER: Moteblogger Lene Orvik deler sine kolleksjonsfavoritter fra samarbeidet med kleskjeden Bik Bok. Foto: Bik Bok.

Likte du denne saken fra Vixen? Da vil du helst sikkert også like disse sakene:

Blir denne klokka det nye trendtilbehøret?

Gjett hva som skal i denne bukselommen

Denne appen er et must for fashionistas

Kjendisene elsker dette merket – og nå åpner de sin andre butikk i Oslo

Vil du ha daglige oppdateringer om mote, trend og skjønnhet? Følg Vixen på Facebook, og på Instagram @vixen_magazine.