Nå skal undertøyet synes. Slik styler du blonde-bhen. 

Selv om bestemorstrusene gang på gang blir kåret til undertøysfavoritt, er det noe spesielt med blondeundertøy som får deg til å føle deg lekker fra innerst til ytterst. Og denne vinterens skal undertøyet synes! Vixen gir deg tipsene til hvordan du skal style sesongens blonder til både hverdags og fest.

Les også: Slik styler du denimen

Blonder lenge har stått sterkt i motebildet, og nå har også blondeundertøyet fått sin renessane. Både it-jenter, fashionistas og motebloggere sverger til trenden, det samme gjør de store internasjonale designerne og motehusene som viste blonder på catwalken for denne sesongen. For selv om undertøyet først og fremst er forbeholdt deg selv og kjæresten er det lite som er så romantisk, feminint og akkurat passe sensuelt som når blondene så vidt stikker frem under genseren eller blusen. Men gjør du det feil kan det fort ende opp harry og tacky.

Les også: Slik styler du jumpsuiten

BLONDER TIL HVERDAGS: Klarrt du kan bruke blondeundertøy til hverdags! Genser fra Never Denim kr 899, hatt fra Hermés kr 4150, skjørt fra Oui kr 999, smykke fra Camilla Pihl by David Andersen/David Andersen kr 1995, blondebh fra Ganni/Youheshe.com ca. kr 470, sneakers fra Asics kr xx. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

BLONDER TIL HVERDAGS: Klarrt du kan bruke blondeundertøy til hverdags! Genser fra Never Denim kr 899, hatt fra Hermés kr 4150, skjørt fra Oui kr 999, smykke fra Camilla Pihl by David Andersen/David Andersen kr 1995, blondebh fra Ganni/Youheshe.com ca. kr 470, sneakers fra Asics. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Hemmeligheten ligger nemlig i stylingen, og gjør du det riktig kan du bruke blonder til både hverdags og fest. Bruk en svart blondebh under en oversized ullgenser. Style med sesonges skinnskjørt, sneakers og en kul hatt for en moderne, casual og tilbakelent look. Skal du på fest, bytt ut den vanlige sorte overdelen med blonder. Det er superfint til ripped jeans og en kul kimono. Fullfør looken med høye heler og røde lepper for en touch av glamour.

BLONDER TIL FEST: Jeans fra Oui kr 999, kimono fra Day Birger et Mikkelsen kr 2799, pumps fra Alexander Wang/Mark+Brandy kr 4300, blondetopp fra La Redoute kr xx, Rouge Allure Elegante No,149 fra Chanel kr 345. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

BLONDER TIL FEST: Jeans fra Oui kr 999, kimono fra Day Birger et Mikkelsen kr 2799, pumps fra Alexander Wang/Mark+Brandy kr 4300, blondetopp fra La Redoute kr 129, Rouge Allure Elegante No,149 fra Chanel kr 345. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Usikker på hvilke blonder du bør velge? Sesongens blondeundertøy kommer i både tradisjonelle bher, bustierer og topper. Husk at blonder er et sart materiale, så behandle det med forsktighet. En god tommelfingerregel er å alltid ta hensyn til vaskelappen. Vask blonder på skånsomt program i vaskemaskinen, og unngå å bruke skyllemiddel.

BLONDEDRØM: 1) Body fra Stella McCartney/Youheshe.com ca. kr 1180, 2) bh fra Love Stories/Kiman Woman kr 500, 3) truse fra Ganni/Youheshe.com ca. kr 350, 4) bh fra Y.A.S/Nelly.com kr 199. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

BLONDEDRØM: 1) Body fra Stella McCartney/Youheshe.com ca. kr 1180, 2) bh fra Love Stories/Kiman Woman kr 500, 3) truse fra Ganni/Youheshe.com ca. kr 350, 4) bh fra Y.A.S/Nelly.com kr 199. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

DET LILLE UNDER: 1) body fra Lindex kr 299, 2) truse fra La Redoute kr 129, 3) truse fra H&M kr 99, 4) bh fra H&M kr 199. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

DET LILLE UNDER: 1) body fra Lindex kr 299, 2) truse fra La Redoute kr 129, 3) truse fra H&M kr 99, 4) bh fra H&M kr 199. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

 

Likte du denne saken fra Vixen? Da vil du helt sikkert like disse sakene også:

Endelig er Rihanna tilbake på Instagram

Er dette vårens vakreste kampanjevideo?

Sjekk trenden motebloggerne sverger til

Gjett hva Cara Delevingne skal gjøre nå