Romeo Beckham er stjernen i Burberrys julekampanje. Se video her. 

Det kan virke som om Romeo Beckham går i mamma Victorias fotspor mer enn pappa Davids. Denne vinteren er nemlig den 12 år gamle sjarmøren stjernen i motehuset Burberrys julekampanje.

Det er ikke første gang Romeo Beckham har snust på modellivet. I fjor debuterte han som modell for motehuset, som var så fornøyd med hans opptreden at de ønsket han velkommen tilbake også i år. Det skal ha vært selveste Cristopher Bailey, kreativ direktør for det britiske motehuset, som håndplukket Viktoria og Davids eldste sønn Romeo til kampanjene.

Les også: Er dette vårens vakreste kampanjevideo?

From London with Love er Burberrys første store julekampanje, og tillegg til å figurere på kampanjebildene for Burberry har Romeo også hovedrollen i kampanjevideoen. “Julens kampanje er en hyllest til alt vi hos Burberry elsker; trenchcoaten, kasjmirskjerfet, utrolig musikk, vårt britisk vær og å få jobbe med fantastiske og talentfulle folk”, sier Cristopher Bailey ifølge Daily Mail. Og om kampanjestjernen Romeo Beckham har han bare godord; “Det fortsetter å være en stor glede å jobbe med Romeo – han har sjarm, stil og masse energi. Jeg er veldig glad for at han har hovedrollen i julekampanjen”.

Les også: Se de superhotte bildene av Kate og Cara

Se Burberrys kampanjevideo From London with Love med Romeo Beckham i hovedrollen her;

Likte du denne saken fra Vixen? Da vil du helt sikkert like disse sakene også;

Se supermodellens vinterfavoritter

Blonde-bhen er vinterens motemust

Hva i alle dager, Katy Perry 

Vinn motenbloggernes favorittsko