Se sesongens fineste ullgensere, og få tipsene til hvordan du kan style dem. 

Vinteren nærmer seg, og det er på tide å finne frem varmere klær. Her er ullgenserne som holder deg varm, kul og comfy i vinterkulda.

Ullgenseren har lenge stått sterkt i motebildet, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å snu. Kanskje ikke så rart, for her i det kalde nord er det lite som er mer nødvendig når kulda setter inn. Heldigvis kommer sesongens ullgenser i mange varianter, farger og fasonger – fra den oversizede til den helt kort-korte, med høy hals og utringet, i finstrikk og ribbestrikket – noe for enhver smak.

LES OGSÅ: Kjendisene elsker dette norske klesmerket

SLIK STYLER DU ULLGENSEREN: For en kul, kontemperær og moderne look style ullgenseren til skinnbukse. Skinnbuske fra 2NDDAY kr 5199, ullgenser fra Christina Ledang kr 1800,  støvletter fra Day Birger et Mikkelsen kr 3049. topp fra Bik Bok kr 129, Lash Queen Mystic Blacks fra Helena Rubinstein kr 260, L'Absolue Rouge fra Lancôme kr 290. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

SLIK STYLER DU ULLGENSEREN: For en kul, kontemperær og moderne look style ullgenseren til skinnbukse. Skinnbuske fra 2NDDAY kr 5199, ullgenser fra Christina Ledang kr 1800, støvletter fra Day Birger et Mikkelsen kr 3049. topp fra Bik Bok kr 129, Lash Queen Mystic Blacks fra Helena Rubinstein kr 260, L’Absolue Rouge fra Lancôme kr 290. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Lurer du på hvordan du kan style den? Bruk ullgenseren til jeans eller skinnbukser til hverdags. Et par grove boots eller avslappede sneakers gir en moderne, kul og tilbakelent look. En god tommelfingerregel er; er underdelen stram er det gjerne fint med en løs overdel – style derfor trange skinny jeans til oversized ullgensere, og løse underdeler som for eksempel sesongens pysjbukser til mer kroppsnære overdeler som en croppet ullgenser med høy hals.

LES OGSÅ: Se supermodellens vinterfavoritter

VINTERENS MUST HAVE: Ullgenser fra Oui kr 1200, ullcardigan fra Vero Moda kr 449,95, ullgenser fra Bik Bok kr 399, ullgenser fra Samsøe Samsøe kr 999. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

VINTERENS MUST HAVE: Ullgenser fra Oui kr 1200, ullcardigan fra Vero Moda kr 449,95, ullgenser fra Bik Bok kr 399, ullgenser fra Samsøe Samsøe kr 999. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Til oversized, løse ullgensere er det fint med bare en enkel topp under, eller hva med en blonde-bh der blondene så vidt stikker frem fra under genseren – akkurat passe romantisk, nostalgisk og feminint. Dessuten er blonde-bhen vinterens motemust.

Sesongens ullgenser er også superfin til skinnskjørtet. La deg inspirere av superstjerner, it-jenter og trendsettere som Alexa Chung, og miks mykt skinn med grov ull for en kul kontrast. Style med en enkel skjorte med krage under og et par tykke strømpebukser som holder deg varm i vinterkulda. En oversized, lang strikkegenser kan fint også brukes som kjole med tykke strømpebukser til.

LES OGSÅ: Ser du hva som er så spesielt med disse klærne?

SLIK STYLER DU ULLGENSEREN: Genser fra Jean Paul Gaultier for Lindex/Lindex kr 499, skjørt fra Oui kr 1700, boots fra Ellos kr 999, clutch fra BIk Bok kr 179, Miracle Touch Foundation fra Max Factor kr 169. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

SLIK STYLER DU ULLGENSEREN: Genser fra Jean Paul Gaultier for Lindex/Lindex kr 499, skjørt fra Oui kr 1700, boots fra Ellos kr 999, clutch fra BIk Bok kr 179, Miracle Touch Foundation fra Max Factor kr 169. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Likte du denne saken fra Vixen? Da vil du helt sikkert også like disse sakene;

Se, Beyoncé har droppet luggen

Sjekk trenden motebloggerne sverger til

Endelig er Rihanna tilbake på Instagram

Vinn motebloggernes favorittsko