Transseksuelle Lea T. er en av moteverdens mest etterspurte modeller. Nå blir hun muse for internasjonalt hårpleiemerke. 

Transseksuelle modeller er den nye modelltrenden, og er favoritter blant internasjonale motedesignere og fotografer. Nå har Redken hanket inn den transseksuelle modellen Lea T. som ny muse.

LES OGSÅ: Slik starter du dagen som en ekte Kardashian

Den brasilianske skjønnheten ble først oppdaget av Givenchys designer Riccardo Tisci og ble Givenchys ansikt i 2010. Siden har hun høstet stor oppmerksomhet på catwalken og har blitt omtalt i internasjonale motemagasiner som Vogue Paris, Vanity Fair, Vogue Brazil, Numero, W, Hercules, Interview, Cover og Love. Hun har også vært på forsiden av Elle Brazil og på forsiden av Love sammen med supermodell, stilikon og it-jenta over alle it-jenter Kate Moss. I dag er Lea T. en av moteverdens mest ettespurte og inspirerende modeller.

LES OGSÅ: Slik får du høstens trendfrisyrer

“Vi er alle mennesker med en unik personlighet, skjønnhet og eget liv. Jeg elsker å jobbe med Redken fordi de verdsetter alle former for skjønnhet. De har tro på hvert enkelt individ, og det synes jeg er utrolig viktig,” sier Lea T. i en pressemelding.

“Lea T. er en sann pioner innen skjønnhet. Hun gjenspeiler Redkens visjon om global skjønnhet og har en unik personlig og en skjønnhet som uten tvil er henne egen,” sier Shane Wolf, Global General Manager for Redken 5th Avenue.

LES OGSÅ: Slik får du looken til Kate Moss

Lea T. slutter seg til de øvrige musene til Redken som inkluderer muskeren og modellen Sky Ferreira, den internasjonale motebloggeren Chiara Ferragni, den anerkjente hårstylisten og moteindustrilegenden Guido og hårfargespesialisten Tracey Cunningham.

LeaT_Press_R1