Vi trekker tre heldige vinnere av gavekort på valgfri brille eller solbrille. 
I forbindelse med Verdens Synsdag 9. oktober startet Specsavers en stor innsamling av briller over hele landet for å gi synet tilbake til mennesker som ellers ikke ville hatt råd til verkens synsprøve eller briller. Nå kan du gi brillene dine nytt liv og vinne nye. Vi trekker tre heldige vinnere av gavekort på valgfri briller eller solbrille. Se hvordan du kan delta i konkurransen under.
Prosjektet Briller til Tanzania gir deg muligheten til å gi briller til de som trenger det aller mest. Ved å levere inn dine gamle briller kan du gi et menneske i et av verdens fattigste land forbedret syn. “Dette er det viktigste prosjektet vi har, og er en stor satsing fra vår side. I fjor greide vi å samle inn 8000 briller, i år er målet vårt å doble dette så vi trenger alles hjelp”, sier informasjonssjef i Specsavers, Arild Kjærnli i en pressemelding. Så langt har nesten 20 000 mennesker fått en ny og bedre hverdag med briller fra Specsavers innsamlinger. Disse menneskene har fått muligheten til å leve et mer normalt liv, fått mulighet til å lese og skrive bedre samt gjøre enkle gjøremål på egenhånd. Mange av de som får hjelp har sterkt redusert syn, og kan nesten ikke se uten briller.
Briller til Tanzania varer ut året. Det eneste man trenger å gjøre er å ta med seg sine gamle briller og levere dem i en Specsavers-butikk. Personalet i butikken vil klargjøre og kategorisere alle briller, slik at de kan tas med til Tanzania. Et team på fem optikere med utstyr reiser nedover for å sjekke synet og gi bort briller over en hel uke i starten av 2015.  En måned senere kan de se hvem som har fått dine briller. Prosjektet gjøres i samarbeid med den lokale aktører som kjenner de ulike områdene og behovene godt.
I forbindelse med Briller til Tanzania deler vi ut gavekort på en valgfri briller eller solbrille til tre heldige vinnere. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like denne posten på Facebook og legge igjen en kommentar der du forteller hvilket brillepar på bildet under du liker best.
SESONGENS FINESTE BRILLER: 1. Skilpaddemønstret fra Tommy Hilfiger, 2. Sjøgrønne fra Red or Dead, 3. Klassiske fra Bruuns Bazaar, 4. Matt turkise fra Cheap Monday

SESONGENS FINESTE BRILLER: 1. Skilpaddemønstret fra Tommy Hilfiger, 2. Sjøgrønne fra Red or Dead, 3. Klassiske fra Bruuns Bazaar, 4. Matt turkise fra Cheap Monday. Foto: Specsavers