Disse er med på å bestemme hvem som går av med seieren i VIXEN Blog Awards.

Nominasjonene til VIXEN Blog Awards 2014 er over, og leserne har nominert sine favorittblogger. Men det er ikke bare opp til leserne hvem som stikker av med seieren. Møt jurymedlemmene i VIXEN Blog Awards 2014 her.

Av over 20 000 nominasjoner – det er ny rekord, og dobbelt så mange nominsjoner som i fjor – har juryen kommet frem til semifinalistene i VIXEN Blog Awards 2014. Det er nå opp til leserne å stemme dine favorittblogger videre til den store finalen, før juryen finner frem til vinnerne som presenteres på prisutdelingen på nyåret. Du kan stemme dine favorittbloggere videre til den store finalen her.

Juryen i VIXEN Blog Awards 2014 består av;

Ulrikke Lund er en av Norges største motebloggere, og har blogget om mote i over fem år. Hun har tidligere blitt kåret til Norges beste moteblogger av minmote og har vunnet priser som Årets moteblogg under VIXEN Blog Awards, Asos Future Stylist og Årets blogger under Costume Awards.

John Andre Hanøy er en kjent moteprofil og kulturpersonlighet, og har bred erfaring fra områder som mote, interiør, styling og kunst.

Fam Irvoll er en av Norges fremste klesdesignere. Hun har bakgrunn fra blant annet Central Saint Martins i London og Esmod i Oslo, har vist sine kreasjoner på catwalken under moteuka i Oslo, London og Riga, gjort samarbeider med blant andre TopShop, Art&Crafts og Nidar og har blitt publisert i magasiner som Vogue UK, Dazed & Confused og Grazia.

Marcel Leliënhof er fotograf, videoregissør, forfatter og bilderedaktør, og er en av Canons masterfotografer i Norge. Marcel har gjort en rekke kollektivutstillinger og separatutstillinger, har blitt tildelt flere priser for sitt arbeid og har gitt ut en rekke bøker blant dem den aktuelle Helvetes Engler.

Linda Wickman er utdannet makeupartist fra Westminstre College i London, og jobber med både motemagasiner, motekampanjer, reklame og kjendiser og bloggere. Hun var også hovedmakeupartist under Oslo Fashion Week flere sesonger. Linda har jobbet med noen av Norges største artister som Marion Ravn, Maria Mena, Lene Marlin og Lise Karlsnes.

Lene Alexandra Øien driver sitt eget selskap LA Lifestyle, og jobber som personlig trener, mental trener og livsstilsrådgiver.  Hun har gitt ut boken Bra Nok!, og holder foredrag om sin reise og hva hun har gjort for å nå sine mål.

Ida Elise Eide Einarsdóttir er redaktør for VIXEN, og har lang fartstid innen motebransjen. Hun har en master i journalistikk med avhandling om motejournalistikk og moteblogger.

Ingeborg Heldal er redaktør for Side2. Hun har tidligere jobbet som journalist, filmanmelder og programleder i Viasat Film og har vært sjefsredaktør i Cosmopolitan.

Line Kirkhus er moteblogger og moteredaktør på Side2. Hun har utdannelse som motefotograf fra London College of Fashion og som journalist, og har lang fartstid i motebransjen som moteredaktør og stylist.

Marianne Jemtegård er moteekspert, dj og stylist. Hun har 13 års erfaring som sjefsredaktør og moteredaktør for ulike mote-, musikk- og livsstilmagasiner, har stylet kampanjer for kunder som Levis, Eurosko og Nelly.com og er offisiell moteekspert for God Morgen Norge på TV2.

Helle Tjaberg er interiør- og trendekspert, skribent, blogger og rådgiver. Hun har 20 års erfaring fra interiør-, design- og livsstilsjournalistikken, og har tidligere jobbet som redaktør i Elle Decoration, Magasinet REIS og interiørmagasinet Maison.