Over 20 000 nominasjoner har kommet inn fra leserne. 

Nomineringen til VIXEN Blog Awards 2014 er over, og leserne har nominert sine favorittblogger. Med over 20 000 nominasjoner er det ny rekord, og dobbelt så mange nominasjoner som året før.

Med utgangspunkt i nominasjonene fra leserne har juryen valgt ut bloggerne som går videre til semifinalen. Semifinalistene offentliggjøres på vixen.no. Det er opp til leserne å stemme sine favorittblogger videre til den store finalen før juryen finner vinnerne som presenteres på prisutdelingen i slutten av januar 2015. Lurer du på hvem som sitter i juryen i VIXEN Blog Awards 2104 – bli bedre kjent med jurymedlemmene her.

Klarer du ikke vente til den storslåtte prisutdelingen? Kort ned ventetiden med filmen fra VIXEN Blog Awards 2013, og se bildene fra prisutdelingen her.