Denne skjønnhetstrenden er perfekt til festsesongen. 

Lange, fyldige og perfekt buede øyenvipper har lenge stått sterkt i motebildet, og både motebloggere, fashionistaer og kjendiser har kastet seg på trenden. Få tipsene til hvordan du får perfekte va va voom-vipper som Kylie Jenner her.

LES OGSÅ: Nå skal maskaraen være klumpete

Vippeextensions har blitt superpopulært, og både norske og internasjonale motebloggere sverger til trenden. Det er ikke så rart, mener Solveig Saastad ved S & M Neglesalong i Oslo.

– Jeg tror vippeextensions har blitt så populært fordi det har blitt mye mer akseptert å benytte seg av det. Det er utrolig tidsbesparende for mange travle kvinner å slippe sminke morgen og kveld. Det kan også gi dem som aldri har hatt lange vipper et helt nytt uttrykk, sier Saastad, som mener vippeextension er et godt valg om du ønsker flotte øyenvipper som holder – helt uten bruk av vippetang og maskara.

– Er du flink til å stelle vippene dine riktig vil de holde lenge og ikke skade dine naturlige vipper. Riktig stell innebærer at vippene ikke er i kontakt med vann de første 24 timene og ikke er i kontakt med oljebasert sminke eller andre oljebaserte produkter. Den vanligste grunnen til at vipper faller fort av er at man plukker på vippene. Ellers bør man sove på ryggen, gi vippene en vask av og til og børste vippene etterpå.

LES OGSÅ: Gjør du denne maskaratabben – det bør du fortsette med

Foto: @kyliejenner/Instagram

Foto: @kyliejenner/Instagram

Vil du bare ha vipper for en kveld kan du prøve falske øyenvipper. Her er hemmeligheten som gir deg perfekte vipper på 1-2-3;

Start med å legge en sort eyeliner langs de øvre øyenvippene for å skjule sømmen mellom de falske vippene og dine egne vipper. Du kan med fordel også legge sort maskara på dine egne vipper før du fester på de falske vippene.

LES OGSÅ: Skjønnhetstabbene gutta hater

Bruk en pinsett for å løsne de falske vippene fra boksen, og mål de mot dine egne vipper. Dersom de falske vippene er for lange kan du klippe de til riktig størrelse med en liten saks.

Legg en tynn stripe med lim på kanten av de falske vippene. Husk å la limet tørke litt før du plasserer midten av den falske vippen midt på din egne vippekant. Hold på plass noen sekunder. Bruk pinsetten til å plassere indre og ytre del av vippen, og press forsiktig slik at de falske vippene fester seg.

Avslutt med å krølle dine naturlige vipper og de falske vippene sammen med en vippetang.

LES OGSÅ: Helgens hottteste sminketips: Gå for sølv

FÅ VIPPER SOM KYLIE JENNER: Armani Black Ecstasy Mascara kr 260, Fine Liner Eye Stylo fra IsaDora kr 115, vippetang fra KICKS kr 48, falske vipper fra Make Up Store kr 165. Foto: Bulls og leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

FÅ VIPPER SOM KYLIE JENNER: Armani Black Ecstasy Mascara kr 260, Fine Liner Eye Stylo fra IsaDora kr 115, vippetang fra KICKS kr 48, falske vipper fra Make Up Store kr 165. Foto: Bulls og leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.