Få supermodellenes beste selfie-tips. Se video her. 

Av: Maria Riis Rasmussen

Det har tatt sosiale medier med storm, og motebloggere, kjendiser og fashionistas sverger til det. Det ble kåret til årets ord i 2013, og har fått plass i ordbøker over hele verden. Vi tenker selvfølgelig på bildefenomenet selfie. Her får du supermodellenes beste tips til hvordan du tar perfekte selfies. Se video under.

LES OGSÅ: Slik får du kropp som Victoria’s Secret-englene

Det er nemlig lettere sagt enn gjort å ta den perfekte selfie. For hvordan finner du egentlig din beste vinkel? Hvordan fanger du lyset på best mulig måte? Og hvordan unngår du dobbelthake? Noen av verdens fremste supermodeller blant dem Adriana Lima, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio og Doutzen Kroes deler sine beste tips i videoen fra W Magazine.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Julia Roberts før

Både Jamie Bocherts, Karlie Kloss og Adriana Lima forteller at de alltid holder kameraet høyt når de tar selfies for mest og best mulig lys. Candice Swanepoel kan røpe at hun alltid rufser til håret for en sexy og naturlig look, mens Adriana Lima understreker viktigheten av å finne dine beste trekk og ta bildet i en vinkel som fremhever dette. Tilter du hodet litt til siden får du i følge Alessandra Ambrosio lang hals, markert hake og et flørtete blikk. Og ikke glem å gjøre som Karlie Kloss; blås et slengkyss til kameraet. Få supermodellenes beste tips til perfekte selfies i videoen under.

LES OGSÅ: Se motebildene alle snakker om

Foto: @wmag

Foto: @wmag

Foto: @wmag

Foto: @wmag