Halskjedene, armbåndene, ørepynten og ringene til den store nyttårsfesten.

Det sies at djevelen ligger i detaljene, for hva fullfører vel ikke et antrekk bedre enn et kult smykke? Vi har funnet frem til festsesongens halskjeder, armbånd, ringer og ørepynt slik at du kan finne din favoritt blant vinterens hotteste smykker.

LES OGSÅ: Se festantrekkene Kathrine Sørland sverger til

Vi kvinner blir aldri lei smykker, og smykkefokuset er stadig økende hos både de store motehusene, designerne og kjedebutikkene. Denne vinteren er det fokus på statementsmykker med stikkord som rått, rocka og moderne, men også minimalistiske smykker som er enkle og feminine.

LES OGSÅ: Helgens hotteste sminketips; glitrende øyne

Statementsmykker har lenge vært i motebildet, og det er ingenting som tyder på at trenden er på vei tilbake. Også denne sesongen bugner det av store halskjeder, cocktailringer og kul ørepynt. Hva med å rocke opp den lille sorte med en kult statementkjede, eller bruke sesongens maksimalistiske ørepynt for å tilføre hverdagsantrekket det lille ekstra?

smykker-1

STATEMENT: Kjede i sølv og sort fra Aldo kr 249, kjede i gull og sort fra Bik Bok kr 249, øredobber fra Erickson Beamon/Net-a-porter.com ca. kr 5835. Foto: Bulls og leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

På den andre siden av skalaen som en motvekt til de store statementssmykkene finner vi de minimalistiske smykkene – enkle, delikate og stilrene. Spesielt populære er de tynne gullringene, satt på dagsorden av motebloggere over hele verden. Den minimalistiske smykketrenden er perfekt for deg som har en enkel, klassisk og tidløs klesstil, og er like fin til hverdags som til fest. Hva med å bruke en enkel øredobb i det ene øret? Et tynt kjede med anheng til festkjolen? Eller å stacke flere tynne ringer på fingrene. Flash tattoos er en annen stor trend denne vinteren, og er superfint å kombinere med minimalistiske smykker.

LES OGSÅ: Dette er makeupartistens skjønnhetshemmeligheter

MINIMALISTISK: Armbånd fra Maria Zabel kr 479, armbånd fra Tom Wood kr 2100, armbånd med tre hjerter fra Camilla Pihl/David Andersen kr 995, armbånd i sølv fra Efva Attling/David Andersen kr 790, ring med stein fra Maria Zabel kr 450, enkel gullring fra We The Hatters ca. kr 320, ring i gull fra Tom Wood (pris på forespørsel). Foto: Bulls og leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.