Finalistene i VIXEN Blog Awards 2014 er klare – sjekk hvilke bloggere som er i den store finalen her.

Rekordmange 20 000 nominasjoner kom inn til VIXEN Blog Awards 2014. Med utgangspunkt i dette kom juryen frem til semifinalistene, før leserne stemte sine favorittblogger videre til den store finalen. Nå er finalistene i VIXEN Blog Awards 2014 klare. Sjekk hvilke bloggere som er i den store finalen her.

LES OGSÅ: Se bildene fra VIXEN Blog Awards 2013 her

Det er nå opp til juryen å finne frem til vinnerne som presenteres under den store prisutdelingen 28.januar på Christiania Teater i Oslo. Du kan bli bedre kjent med jurymedlemmene her. I kategoriene Beste outfit of the day og Folkets favoritt er det leserne som stemmer frem vinnerne. Du kan stemme på dine favorittbloggere i kategoriene Beste outfit of the day og Folkets favoritt her. Husk at du kan stemme hver 12.time.

Klarer du ikke vente til prisutdelingen i slutten av januar? Se filmen fra VIXEN Blog Awards 2013 her;